Monday, May 31, 2004

Psykonartun kootut

Rupesin miettimään niitä käsiksen murhakohtauksia, että miten johonkin niistä saisi ujutettua mun pomon murhan. Päähenkilö voisi tulla ja vetää siltä veitsellä mahan auki kuin peratulta kalalta paitsi, että se olisi vielä elossa. Ja sit kun se makaisi maassa ja huutaisi tuskaansa niin tulisi katujyrä ja ajaisi sen pään luttuun. hehheh. haahahha. naurattaa. oikeesti! siistii.

HuH. Hyvä, että voin purkaa itseäni tällälailla, ettei tule oikeesti mentyä heilumaan jonnekkin metroon tai vastaavaan kirveen kanssa.


Rosa ei ole päivitellyt sen typerän hamppu-lööpittelyn jälkeen. Miten se voisikaan, kun koko juttu olisi heti iltiksessä. Kuinkakohan moni meistä blogistanian taviksista kirjoittaisi eri tavalla tai ainakin estoisemmin, jos olisi vaarana, että se juttu julkaistaan hulppean tulkinnan kera lehdessä niin, että otsikoksi on valittu kaksi satunnaista sanaa k.o. blogimerkinnästä joista toinen on korvattu sanalla seksi, huume, tai ero.


Harkitsin hetken osallistumista viisi kauneinta rakkauslaulua meemiin (kuulostaa kultahäälahjaksi ostetulta kokoelmalevyltä). Mut pitäisikö tässä oikeasti listata ne kauneimmat, vai ne jotka merkitsee allekirjoittaneelle meemiolle jotain? Mulle ne rakkauslalut jotka on kolahtaneet (jonkun tyypin takia) on kaikki ihan vitun korneja, ei sellaisten sanoja kehtaa tänne kirjoittaa. Koska siis oikeesti mä eläydyn vieläkin useamman kuukaudenkin jälkeen siihen Britney Spearsin Toxic biisiin! Tuli vieläpä tanssittua sitä helkkarin diskohumppajoikhua yhden kanssa jota vähän haikalien mielessäni, mikä tietenkin vaan lisää intoa kuulla sitä lisää.
With a taste of your lips
I’m on a ride
You’re toxic
I’m slipping under…

Tarkemmin ajatellen, eihän toi edes ole rakkauslaulu vaan mennään bylsimään laulu. Hitto, mikä mua oikeen vaivaa?

No comments: