Wednesday, October 06, 2004

sisäelinten puutostiloista

Nyt ne sitten oikein virallisesti esittää sitä tupakoinnin täyskieltoa ravintoloihin suomessakin (HS). En ymmärrä miksi sitä perustellaan nimenomaan ravintolatyöntekijöiden savulle altistumisella – kaikki tuntemani ravintolatyöntekijät polttavat itsekkin (ja polttivat jo ennen kuin menivät ravintolaan töihin).

Ravinto-la
. Ravinto viittaa sekä henkiseen, että fyysiseen ravintoon. Rakastan hyviä illallisia hyvässä seurassa. Nautinnollisen aterian kruunaa vahva kahvi ja savuke – se että saa rauhassa viipyillä seuransa ja tupakkansa kanssa. Jos nautiskelun mahdollisuus vähenee ravintoloissa, taidan syödä kotona, pääsee halvemmalla.


Katselin tuota meidän sivupalstan tilastoa, joka on jo kuukausia pysynyt suurin piirtein samana. Alku-ajatus oli olla hieman salaperäinen, että mikä fakta koskee kutakin meistä, mutta tarkkaavainen lukija olisi voinut bongata meidän blokkauksista kaikki muut tiedot paitsi sen keneltä puuttuu perna. Eikö ole piinavaa kun ei tätä tiedon kultajyvästä omaa? eikö ole jännittävää? salaperäistä? kuka se on? kiihottavaa! No, voin antaa pienen vihjeen: se olen minä. Mulla ei ole pernaa ja muut sisäelimet on ihan väärissä paikoissa. Olen kyborgi ja ylpeä siitä.

No comments: