Tuesday, October 12, 2004

Rakkauden pörssikurssi

Birdy kysyy ja vastaa:
"Miksi naisen entisten seksikumppaneiden määrä kolisee miehen egoon? Siksikö, että neitsyen kanssa ei joutuisi vertailuun = miehen onneton itsetunto?"

Tämä on totta!

Jonkin aikaa sitten keskustelin henkilön kanssa joka on ollut "aidan kummallakin puolella"; miehen ruumiiseen syntyneenä elänyt ensin miehenä miehisessä maailmassa mutta nykyisin elää naisena. Hän kertoi kokemuksellaan, että miehet ovat huomattavasti epävarmempia kuin naiset. He pelkäävät ja murehtivat sitä ettei kukaan nainen huoli heitä ikinä, eivät kelpaa kellekään syystä tai toisesta jne.

Markkinavetoisessa YTM/Alfauros-maailmassa ei ole kuin yksi kuningas joka on voimakkain, komein, rikkain ja paras sängyssä ja sillä on isoin pienis. Voisi yrittää muistaa jokaisella on joku jonka kanssa seksi on ollut kaikkein parasta mutta aika harvoin se on se rakkain ja ihanin tyyppi jonka kanssa oikeasti haluaisi jakaa elämänsä. Kyseessä kun ei ole mikään markkina-arvojen alainen laki vaan rakkaus. Siihenhän ei tunnetusti mitkään lait päde. Usein nimeomaan se henkilö joka rikkoo itselle rakennetut ohjenuorat ja ennakko-oletukset, on se joka pääsee pujahtamaan sydämen piiriin.

No comments: