Monday, June 21, 2004

Liikkumisen tuskaa

6nnistuneen toivomuspäiväni listassa oli hupaisan ajankulun ylösnouseminen. jess, kaivautuihan se luolastaan ja ryminällä.

Matkakortista loppui aika ja päätin, että loppukesän kuljen pyörällä. Ei huvita ku on niin paska sääkin, muttei sitä nyt heti ekana päivänä kehtaisi rikkoa päätöstään. Nyt sit nakotan himassa kun en viitti polkea.

Minusta tuntuu, että bussimatkat ovat hidastuneet huomattavasti sen jälkeen kun matkakortit ilmaantui kuvaan. Joka päivä kyytiin pyrkii joku joka ei osaa sitä käyttää. Hei, miks tää ei piiiiippaaa! Mitä mun pitää painaaa?? Kuinka on edes mahdollista kehittää niinkin yksinkertainen laite sellaiseksi, ettei immeiset osaa sitä käyttää? Siinähän on vain neljä nappulaakin. Osaahan ihmiset käyttää laskinta ja puhelinta ja tietokonetta ja hissiäkin vaikka niissä on huomattavasti enemmän namiskuukkeleita. Lisäksi niiden sijoituspaikan on varmaan määrittänyt toimistossan joku 190-senttinen insinööri joka itse kulkee vain ja ainoastaan liisatulla volvollaan. Bussia taas käyttää 153-centtinen äiti talvimyrskyssä kainalossaan toppahaalariin tungettu uhmaikäinen, salkku ja ostoskassi. Ja sit vielä pitäisi yhtäaikaa painaa nappia ja pitää korttia päänkorkeudella. Mustekaloilleko se vimpain on suunniteltu?

No comments: