Friday, April 30, 2004

AIBO söi mun kotitehtävät

Vähänkö raastaa: pitää kirjoittaa yhdeksän referaattia joista tein ainakin puolet joulun alla, mutta tiedosto on kadonnut bittiavaruteen. Nyt ne pitää kirjoittaa uusiksi, enkä enää muista mitään lukemastani. Pakko plarata koko monistenippu uudestaan läpi. Kunhan vaan löydän ne monisteet jostain. vali, vali .. päätin hieman plokata sen sijaan.

Mark Haddonin “The curious incident of the dog in the night-time” on kirja jota on lähes mahdotonta laskea käsistään. Tämän salapoliisiromaanin etsivä on 15-vuotias poika joka sairastaa autismia. Hän on hyvä matematiikassa ja astronomiassa mutta toivottoman huono kommunikoimaan ihmisten kanssa. Hauska, jännitävä ja raastavan surullinen tarina.

2 comments:

Anonymous said...

ccfsdvrgpgvqotzf... Nail Fungus Treatment, rUDXNqr!

Anonymous said...

"This is my first post on this website and all i can say is thank you for all these helpful data! If you allow, I would prefer to use some of your content. I write content for write-up directories as my component time task. I'm prepared to refernce your web page in these posts. Kindly get back again to me through e-mail ASAP. "

--------------------------------------------
美国留学生
Also welcome you!