Sunday, April 11, 2004

Tuutin täydeltä

Pääsiäispunkun jämien avulla olen tänään metsästänyt uutta fanitettavaa tv-sarjaa päättyneen Xenan tilalle, olisihan sunnuntai ihan hyvä telkankatselupäivä. Parempi kuin muut vähintään.

? Amyn lailla: erittäin kaunis ja seksikäs yksinhuoltajatuomari pui lain avutonta nyrkkiä perheoikeudessa ja vänkää samalla tolkuttomasti oma perheensä kanssa. Miten amerikkalaiset osaavatkin sokerikuorruttaa yhteiskunnalliset ongelmansa näin makeasti?

? Angel: vampyyri jolla on sielu pelastaa, ei maailmaa, vaan Los Angelesia. Sitä, että tällä tyypillä on sielu ei kyllä huomaa päänäyttelijästä. Onneksi ne muistavat toistaa sitä tiedon kultajyvästä muutaman minuutin välein.

? Buffy: Punahilkan kierrätystä jossa teiniblondi mättää monstereita nörttien kaveriensa kanssa ja toivoo löytävänsä poikaystävän joka ei olisi monsteri, mutta psyyke vie aina pahojen poikien luo.

? West Wing: jeezuz. Kuka kehtaakin tehdä tällaista instituution pönkittämistä? Toisaalta jos maailmassa on gaziljoona lakisarjaa ja bliljoona sairaalasarjaa, niin kai sitä yksi politiikkasarjakin sekaan mahtuu. Tai sitten ei.

Summa Summarum: Taidan tyytyä omaan realitysarjaani Suuri unelmien seikkailutyttö miljonääri: lukitsen itseni asuntooni päiväkausiksi ja anna itselleni ellos-tehtäviä: tiskaa, siivoa, surffaa Amyn kuvia netistä, katso telkkaa ja keksi siitä jotain kirjoitettavaa blogiin.

No comments: