Wednesday, April 21, 2004

Vihaisena kirjoitettu merkintä

Sydän on taas tehnyt ylimääräistä työtä parin viime vuorokauden aikana. Ensin tappelin aiheesta pitääkö mun tehdä kuvankäsittely samaan hintaan. Voitin, sen tekee joku muu. Heti perään, ilmeisesti sillä idealla että nyt kun olen kiitollinen tästä laupeudesta, mua voi vedättää toisesta suunnasta. Heppu tarjosi mulle tehtäväksi kolmen kuvan sarjan ja sanoi että vain kahdesta maksetaan, koska se kolmas nyt ei ole "paljon mikään". Päässä savusi, mutta jotenkin vaan vähän niinkuin lupasin tehdä sen, ja sekös on vituttanut. Ei pitäis suostua polkemiseen, se on henkisesti liian kuluttavaa.

Saa nähdä. Ei tästä kyseisestä duunista taida tulla mitään. Jos jotain tällaista vielä tulee vastaan, ja syystä tuntuu, että tulee, pimahdan sille niljakkaalle amatöörille päin naamaa. Näillä taksoilla sillä ei oo mitään jakoa kyykyttää ketään.

Kiukkuisissa visioissani julkistin riistäjän firman nimen My Typossa. Vieno ääni pääni sisällä kuiskasi jotain. Ensin en kuullut. Ääni toisti lempeästi, kärsivällisesti: "Anu. Ei blogi ole sellaista varten."

No comments: