Sunday, June 26, 2005

Vilijonkka-seksimukiVanhojen henkilökohtaisten nimikkomukien pikkuhiljaa rikkouduttua kesämökillä on niiden tilalle kertynyt jo melko suuri kokoelma muumimukeja. Kaikille perheenjäsenille ja parille vakivieraallekin löytyy omansa. Minulle jostain syystä valikoitui – tai jäi jäljelle, muiden ehdittyä valita omansa ensin, varsin varoittavainen tarina. Toisella puolella on tuo Vilijonkka-böönä maassa kontillaan, hekumallinen peppu pystyssä riettaan kutsuvana. Toisella puolella hänellä onkin sitten liuta renkaita silmien ympärillä ja kolme sen verran teini-ikäistä kakaraa että ovat jo ehtineet kasvattaa itselleen amisviikset. Vilijonkka siinä niitä komentaa lähtemään Vallilan ammattikouluun kuin olis jo.

5 comments:

Mikko Moilanen said...

Heh, Hmm, miten miehen saa kuvattua naisia kiehtovana ja kutsuvana? Pitäisi kuvata lihaksikas ja ruskettunut rantaleijona suorissa housuissa tjms.? Jorma Ollila esiliina päällä ja tiskiharja kädessä?

Ole kiltti ja kerro :)

Leena said...

Onhan esimerkiksi Muumipappa aika seksikäs; sellainen romanttinen kirjailijatyppi jolla on vähän seikkailumieltäkin.

heidi said...

Mikä kehenkin vetoo. Mun muki-mies istuisi puistonpenkillä lukemassa kirjaa, vahtii samalla jo kertyneitä ostoskasseja: Chanelia, Pradaa ja Shebaa. Siinä tärkeimmät, näppäränä muistisääntönä.

Anonymous said...

Minustakin Vilijonkka on aina ollut kovin hot.

Leena said...

ummmmmm... onhanse aika hot.