Thursday, June 09, 2005

Vahinkolaukauksia, 3. kuvauspäiväPäänäyttelijät on pussannet toisiaan koko päivän. Tänään jatkettiin Tervasaaressa ja illaksi siirryttiin Ilmalan vesitornin katolle joka on kuulemma yhdessä Stadionin tornin kanssa Helsingin korkein paikka. Näkymät oli kyllä kohdallaan. Anulta tilaamani oranssi auringonlaskukin oli suorastaan täydellinen. Tänään tehtiin kohtauksia jotka ovat omia lemppareitani hieman surrealistisina ja fantasianomaisina. Ja siinä kohdalla se jotenkin minulle vasta oikeasti konkretisoitui (tunnetasolla) miten teksti muuttuu kuvaksi. Tunne on sellainen jota en osaa nimetä. Se kaikki oli paljon yksityiskohtaisempaa, rikkaampaa ja kauniimpaa kuin mitä kykenin mielikuvittelemaan. Onkohan tämä tällaista kaikille esikois- tv-käsikirjoittajille?

Kuvissa "hääpari" ja "kohtalottaret" poseeraavat still-kuvaajalle.


5 comments:

heidi said...

Ihan kuin olisit ulkomailla. Kehuit etukäteen lavastajaa ja puvustajaa, mutta en siltikään voi olla ällistelemättä. Upeaa katsottavaa ja seurattavaa tulossa. Saisikohan jostain lainaksi telkkarin syksyksi?

Leena said...

Niin ensi vuoden syksyksi.. hyvää aikaa etsiä.

Niin siitähän se mun 'outo tunne' just syntyikin kun sitä juttua on vaan mikan kanssa mietitty kahdestaan ja nyt on tulleet nää kaikki mielettömät taiteilijat mukaan omalla panoksellaan.

siguraattori said...

Kivaa lukea hurmiosta :-)) Toi miespääosa muuten oli viimelauantaisen Kuukausiliitteen kannessa. Muutenkin... ööö... "ihan siisti" näky ihmiseksi, jos pysytellään topakasti understatementeissa.

S

Leena said...

juu, ei oo hullumpi ;-)

Anonymous said...

Odotan jo innolla sarjan ilmestymistä televisioruudusta =)Näyttelijäpari on ihana.Minä varsinkin olen suuri Kristiina Elstelä fani.Tosi mukava kun tämmöisetkin sivut on tehty ja on laitettu kuvia kuvauksista,kun näitä tämmöisiä harvemmin näkee.Kaunista katseltavaa nämä kohtaukset ovat =)Ei voi muuta kuin ihailla! Miten ihmeessä se voi onnistua että katsojat tekstiviestein määräävät juonenkäänteet? Siinähän jää paljon ihania "paloja" näkemättä!? :o