Thursday, June 09, 2005

Haastettu kertoo, osa1

Hinkstoona tahtoo tietää mitä pitää sisällään kunkin Typon tämänhetkinen biisi-top6.
Epäilen vahvasti ketään kiinnostavan mutta kun kerran kauniisti pyydetään niin mikä ettei. Hauskahan näitä on listailla:
As I Lay Me Down / Sophie B. Hawkins
Don’t Fear the Reaper / Blue Öyster Cult
Perfect Day / Lou Reed
Pissing in a River / Patti Smith
Shadow Play / Rory Gallagher
You and Whose Army? / Radiohead
Duunikoneella soi tällä hetkellä webin yli joku Buurenin loputtomista State of Trance-kokoelmista. Lista pätee ainoastaan kotioloihin, siis asioita, joita voi soittaa naapurin kuullen ja suurella volyymilla, paitsi Sophie B. Hawkinsia, jonka eksemplaari listassa on imelin tietämäni. Don't Fear the Reaper taasen soi paitsi Halloween ykkösessä, kertoo Romeosta ja Juliasta - täten omistan biisin omin luvin Leenan kuvaussessioille. Avoliittoilin kerran kauan ja hartaasti erinomaisen miehen kanssa, joka lähes sai vakuuttumaan että Lou Reed on Jumala. Patti Smith kuuluu oman ikonigalleriani kestohahmoihin, vaikka tuotantonsa on kovin vaihteleva ja hermoille käypä. Gallagher lienee irlantilaisista kitarasankareista tunnetuin ja biisi jonkinlainen lapsuusmuistojen kulminoituma, siskon ja veljen yhteinen ilo kollektiivisen britti-proge diggailun lisäksi. Radioheadistakin saa nykyaikaisen listan muihin verrattuna, eikä biisi ole erityisen imelä edes. Jotenkin vain tykkään kun joku mutisee korvan juuressa.
Sopimukseen kuuluu haastaa kuusi (6) muuta henkilöä listailemaan. Sovitaanko että haastan kaksi (2) ja loput typot hoitaa oman osuutensa jos hoitavat? Opilas ja merten voisivat listailla omansa?

1 comment:

Merten said...

BÖC:illä saa minulta rutosti pisteitä. Jollain muulla kuin Reaperilla saisi tosin vielä enemmän.

Ja sitten levyhyllylle.