Saturday, June 18, 2005

Blogimiitin tunnelmia

Au kuka löi mua lekalla otsaan? Armoton olo joka ei ihan resonoi sen aivan kohtuullisen alkomahoolimäärän kanssa jonka tulin nauttineeksi. Kivaa oli, vanhojen pääepäiltyjen Skitson, Hilparin, T,M&EG, Veeran, Hinkstoonan, Luksuksen jne. lisäksi tuli moikattua myös uudempia tuttavuksia, muiden muassa karria ja "blogiskenessä" melko uutta sigurattoria jonka kyllä olen tuntenut muuten jo aikash monta vuotta. Muutenkin illan teemoina hiustenleikkuun lisäksi taisi olla että kuka tietää kenetkin ennestään ja mitä kautta. Kunniamaininta ja vapaavalintainen taivaankappale Raisalle joka fuulasi meikäläisen shokin partaalle kamalalla kirjahyllykauhuskenaariollaan. Aika hyvä.

7 comments:

Schizo-Janne said...

Otan osa Leena sun heikkoon olotilaan. Se lähtee sillä millä tulikin. Ja jos siihen ei susta ole, niin toivottavasti helpottaa viimeistään illalla.

Ja kiitos osallistumisesta. Oli yhtä hauskaa kuin aina ennenkin ...

Leena said...

Kiitos osanotosta. Pikkuhiljaa helpottaa, mutta väsymys painaa. Minusta ei ole todellakaan poistamaan krapulaa sillä millä se tulikin. Ei ole koskaan ollut :)

oli hauska taas tavata..

Schizo-Janne said...

Ilo oli täysin minun puolellani. Kuten aina ... heh heh

siguraattori said...

Niin, kävin kuukkeligaalassa ja sit tässä miitissä. Oon kyllä pihalla kuin rantapallo, vaikka fiilikset on aina hirveän hyvät. Turvariepu olis påp.

Sitä puheenollen, melkein osui OhiAmmutun http://ohiammuttu.blogspot.com vierailu tällä kertaa. Bööna tulee huomenna käymään. Ei millään päässyt perjantaina :-( Hälle lupasin mä ruusutarhaa, joten sinne sitten :)

S

Raisa said...

Kiitos kunniamaininnasta :) Kirjahyllyt ovat erinomainen keskustelunaihe missä ja milloin vain.

Leena said...

Voisin keskustella kirjahyllyistä joka päivä (ja melkein jo niin teenkin).

ja Sigu, hjyvaa ruusutarhaa ohiammutun kaa :D

Anu said...

Pienempi kunniamaininta myös miekkoselle, joka tiskillä kysyi, painottaen äänensävyssään suvaitsevaisuutta: "Onko teillä joku Setan kokous täällä?"

"Ei, me ollaan muuten vaan kirjava joukko", vastasin.