Wednesday, March 01, 2006

tahtoo maisteriksi osa 2

Lopputyöntekijä: Tässä on tätä tekstiä. Must tää on niin kiinnostava kysymys ja kaikki sanoo et tää on tosi kiinnostava aihe.
H: no mikä se sun aihe on?
Lopputyöntekijä: se on siis että miten kulttuuri vaikuttaa suunnitteluun. Et niinku Saksassa ja Kiinassa tehdään erilaisia juttuja.
H: Tota... sä voisit rajata aihetta varmaan vähän?

4 comments:

Janne Toivoniemi said...

Tutkimusaiheen rajaus - tuo ensimmäinen luovuuden murskaaja. Hah. Kuulostaa niin tutulta muutaman vuoden takaa. Onneksi oma tutkimusaihe oli jo alusta asti niin hyvin rajattu, etttä tuota ongelmaa ei ollut. Tein gradun aiheesta, josta kenelläkään ei ollut mitään hajua koko Suomessa. Eikä taida olla vieläkään ... minä mukaan luettuna.

Janne Toivoniemi said...

Joo. Toi 65 sivua on aika tiukka. Omassa gradussani oli 211 sivua. Heh heh. Taisi proffa kirota jonkin verran kun oli mennyt lupaamaan, että saan vähän käsitellä laajemmin aihetta. Mutta proffa oli lukenut kiltisti jokaisen sivun ja vielä kiitti hyvästä lukukokemuksesta, joten ei sekään ihan hukkaan mennyt. Laudaturia ei kuitenkaan tullut ... damn!!

Anonymous said...

Vaistoan aika ylimielisen asenteen ohjattavaa kohtaan, mikä on mielestäni hieman kyseenalainen, kun käsittääkseni bloggauksen kirjoittaja on koulun arvohierarkiassa korkeammalla.

Eikö tarkoitus juuri ole ohjata toista esm. rajaamaan aihetta eikä laittaa ohjattavaa koulun arvohierarkiassa naurunalaiseksi?(anonyymisti kyllä, mutta kuitenkin)

Anonymous said...

No kyllä minäkin ihmettelisin jos lukisin omasta lopputyöhapuilustani naureskelua jonkun blogista. "Hiukan" asiatonta.