Thursday, March 30, 2006

Illuusio

Minulle ei sovi minkäänlaiset aurinkolasit. Näytän joko epätoivoiselta Matrix-sporttaaja- wannabeeltä tai 70-lukulaiselta disco-sutenööriltä. Tämä johtuu siitä että minulla on keskimääräistä pienempi pää mutta hiusten virkaa toimittava paksu rönsyilevä kypärä aiheuttaa sen että pääni näyttää keskimääräistä suuremmalta. Aurinkolasit eivät ollenkaan sovi tähän yhtälöön. Mun pää on perspektiivivirhe.

2 comments:

Marjut said...

70-lukulainen disco-sutenöörihän ei kuulosta ollenkaan hullummalta! :-D Jos yhtään lohduttaa, niin mulle taas eivät sovi mitkään hatut. Ylioppilaslätsä oli silkkaa kärsimystä, ja pipoa pidän vain lenkillä, kun vauhtia on niin paljon etteivät ohikulkijat ehdi nähdä. Muina aikoina päähän on kiskottava takin huppu tai baskeri, joka on kauheista hatuista vähiten paha.

Mutta jos tämä tätä menoa jatkuu, niin eipä tässä juuri aurinkolaseille tarvetta ole - tietenkään, kun just ostin uudet.

Leena said...

Niin disco-sutenöörit on ihan jees, mutta kun minulla se tyyli kaulasta alaspäin on niin kovin tavanomainen, ei sutenööri ollenkaan, eikä kovin discocaan. Kokonaisuus siis kärsisi. Tosin eihän se ihan tavatonta olisi jos ostaisi aurinkolaseihin sopivan uuden garderobin!

Empatisoin hattuonegalmaasi, sekin on niin kovin hankalaa.