Wednesday, March 15, 2006

Vuoden ensimmäinen kevätbloggaus

Jestas sentään, olen onnistunut kehittämään koulutyttömäisen ihastuksen yhteen namupalaan joka käy samassa kahvilassa. Sopisi sitä jo tässä iässä joko olla ihastumatta, tai sitten mennä rohkeesti vaan sanomaan, että kaunis olet ja diiba daaba, jes jes. Mutta ei kun ei rohkeus riitä. Voi mua ujoa pikku raukkaa. Pahinta tässä on se että olen kaikesta huolimatta 99% varma että sekin musta tykkää mutta on yhtä ujo ja sirputtaa vaan silmillään salin toiselta puolelta. Kirottu yksi prosentti!

3 comments:

Schizo-Janne said...

C'mon Leena!! Nyt tuollaiset höpötykset sikseen ja otat härkää sarvista. Tilanteilla on tapana viilettä ohi, jos niihin ei tartu ...

Leena said...

No, yritän kerätä rohkeuteni... tässä pikkuhiljaa... kevätkin on vielä hyvin nuori ;-(

Mikko Moilanen said...

Eli 1 % mihin? Nyt on prosentin todennäköisyys mille? Sehän on selvää, että sinä et häntä voi loukata ulos pyytämällä. Herrasmies vielä varmasti lähtisi mielellään kanssasi ulos. Nyt näytät, että feminismi on muutakin kuin yksisilmäistä ja itsekästä marisemisesta kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Teet jotain rohkeaa, mihin naiset on kovan naisen rooleistaan huolimatta keskimäärin täysin kyvyttömiä. Keksit menon, ja menet rohkeasti juttusille.