Sunday, March 12, 2006

Aaltoja, aaltoja!


Suomalaisen Designin maailmanvalloitussarjani jatkuu (osa 1. here) yhdistämällä sen mikä on maailmassa kaikkein kauneinta ja parasta. krhm.
Paljastan nyt törkeästi lupaa kysymättä Heidin keksimän lahjaidean, mutta en sentään lahjan saajaa, joka ei toivottavasti lue tätä, eli herra X voi siis ilahtuen yllättyä kun saa Heidiltä "Aaltomaljakollisen mämmiä".

7 comments:

ts said...

Nyt kun Suomen EU-puheenjohtajuuskausi lähestyy, saattaa hyvistä ideoista jossain komiteoissa olla pulaa... Saunavihtakin sopisi hyvin Aalto-vaasiin!

Mikko Moilanen said...

Tuo Marimekon unikkoteeman yhdistäminen mitä mielikuvituksellisempiin asioihin on aika hyvä idea. Viimeksi repesin pahasti nähdessäni astronautin leijumassa avaruudessa marikekkoteemainen avaruuspuku päällä :D Voi, minkäläinen tämä maailma olisikaan, jos naiset voisi päättää enemmän asioita.

Mutta takaisin asiaan, aaltomaljakko marimekkoteemalla on erittäin hyvä. Ostaisin varmasti sellaisen, jos joskus muuttaisin suomesta pois.

(Ruotsissa Blekinge Tekniska Högskolanissa oli marimekkoteemainen seinäryijy. Hämmennyin siitä niin pahasti, että jätin sen valokuvaamatta.)

Leena said...

niin, jos Aaltomaljakon ja Unikkokuvion yhdistäisi niin saisi samalla rykäisyllä hyvän Suomipaketin maailmalle mukaansa. Tosta maljakosa on sellainen matala versiokin olemassa jota vois varmaan käyttää tuhkakuppina.
bwhehe, eiku onhan se ihan mainio vaasi, en saisi liikaa vidduilla. Pyhä Design. Pyhä, pyhä, pyhä.

Mikko Moilanen said...

Aivan, se olisi oikein mahtava muisto Suomesta. Lisähuvia siitä saisi laittamalla sen oikein korostetusti arvokkaalle paikalle esille. Tämän jälkeen olisi hauska kertoa siitä tarinoita vieraille ja kuunnella vieraiden näkemyksiä. Suhtautuisi siihen kuin johonkin pyhäinjäännökseen :)

Leena said...

juu, tyyliin et ostin ton jostain disain butiikista, makso tuhansia dollareita ;)

Pörrö said...

Minä odottelen Marimekkokuukautissiteitä (unikkosiivillä), kivoja unikko tamppooneja ja unikkokuosillista kuukuppia...

Toisaalta myös army-väritetty maastopuku unikolla voisi olla vinkeä - sellaisen voisin ostaa parillekin siilitukalle joululahjaksi :)

Leena said...

Pörrö, unikko-maastohousut on oikeesti niin loistava idea, että saattaisin jopa ostaa! Olen tosissani, tämä vitsailevan kommenttiketjun sisällä :D

Pistäs Kirstille sähköpostia menemään.