Wednesday, March 08, 2006

Raha vai aika?

Postipoika oli toimittanut elämäni ensimmäisen lomaosakkeiden myyntiesittelyn mainoksen. En siis enää elä väärässä luulossa, että osakkeiden markkinointi olisi loppunut aikoja sitten.

Markkinointina homma on aika taitavaa: kirjeessä on numerosarja, jolle tietokone on jo arponut yhden tarjolla olevista voitoista: 6000e matkarahan, tietokoneen tai 50e lahjakortin. Nyt pitäisi vain soittaa ja varata esittelyaika ja kuunnella sitten 2,5 tunnin esittelypuhe asiasta, joka kiinnostaa korkeintaan vedätystekniikoiden ihmettelytasolla. Viitsisikö 50e:n takia?
Enpä taida.

1 comment:

Pörrö said...

Mutta olipa kerran solukämppä jossa asui seitsemän aikuista ja sieltä yhdelle tuli tämmöinen lomaosakemainos jossa luvattiin 2,5 tunnin tilaisuutta vastaan kaikille taloudessa asuville kylpykäviikonloppu aamupalalla ja illallisella johonkin 60-70 euron hintahaarukkaan jos vain kaikki 18 vuotta täyttäneet tulevat esittelyyn.

Oli kuulema lakimiehen numerokin valmiina kännykässä jos olisi ruvettu urputtamaan. Ei ruvettu. Menivätten sitten muutamalla eurolla Turun Karibialle viikonlopuksi.

Sittemmin kuulema tälläisiä kirjeitä ei ole tullut miltään firmalta...