Monday, August 08, 2005

Pikainen

Ei taida onnistua grillailut tällä viikolla, typyt, tuli nimittäin äkkilähtö purjehtimaan. Soittelin P:lle, Taikin aikaiselle tutulle vähän aikaa sitten, kun se, jonka kanssa mun piti lähteä Lappiin vaeltamaan, perui yllättäen. No, P. sanoi ettei hänkään pääse, mutta tule purjehtimaan, jos et löydä vaelluskaveria. En löytänyt, ja eilen P. ilmoitti, että maanantaiksi voisit hankkiutua Uudenkaupungin satamaan. Tai Kustaviin, riippuu minne asti tuulet ovat heidät kantaneet.

Tulin myöhään eilen illalla ukkini hautajaisista Keski-Suomesta. Ehdin kyllä pyykätä, mutta en kuivattaa. Nyt vedän hieman kosteat hynttyyt niskaan ja taas baanalle.

Soitettiin äsken miehen kanssa nopea puhelu, se on tuhannen kilometrin päässä taltuttamassa tervaskantoja moottorisahalla. Täsmälleen kaksi vuotta sitten mies kysyi, että aletaanko seurustelemaan. Minä jäin vähän takeltemaan, ja hän siihen, että minä ainakin alan seurustelemaan sinun kanssasi, tee sinä mitä tahdot. Mun kaksivuotispäivä onkin sitten vasta huomenna, kun piti sulatella yön yli.

No comments: