Wednesday, March 22, 2006

Lisää mainoksia: Pikseliähky006!



"Elektronisen taiteen ja alakulttuurien festivaali" Pixelache006 pyörähtää Kiasmassa 30.3. - 2.4.06 ja jatkuu Pariisissa 19.-29. huhtikuuta. Erilaiset audiovisuaaliset performanssit ja VJ-kulttuuri ovat olleet Pikseliähkyssä vahvoilla ja niinpä näyttää olevan tänäkin vuonna ja hyväpä niin, koska noita ei muuten juuri pääse näkemään.

Ja kuvahan on siis Antti Ahosen ottama kuva Selfish Shellfish-duon ja Amfibio VJ-porukan performanssista Now in Frog Perspective viime vuoden ähkystä.

[Prkl! Lisäsin oma-aloitteisesti mutta myöhemmin Antin kuvaajaksi. Näin käy usein. Taidan kuvitella, että kyllähän kuvasta paistaa, että se on Antti Ahosen ottama (juu, totta kai näemme kaikki asian oitis, selvähän se). Ja että kuvahan on siellä sivulla, jonka pääsivulle oli tuossa jo linkikin, että varmasti kaikki tuhannet uteliaat tonkivat sivun läpi ja näkevät, keidenkä arkistoista kulloinkin kuvia varastellaan. Helkkari.]

3 comments:

Mikko Moilanen said...

Voiko sellaista varastaa, mikå ei häviä?

Mikko Moilanen said...

Onko varkaus tapahtunut, jos mitään ei ole kadonnut?

Mikko Moilanen said...

Juu, crediitit ilman muuta sille, jolle ne kuuluu. Elokuvissa tämä tosin ei ole mielekästä, niissä katsojat saavat huolehtia siitä, että opastavat tietojensa mukaisesti toisiaan lauseiden tai tapahtumien alkulähteille.