Thursday, March 02, 2006

Kellä kulta?

Muuten en olisi asiasta mitään tiennyt mutta Kari Bloggasi ja sitten minä menin DJ Tixan päivähoitoon. Tixapa se kiteytti: "Tulee paha tilanne kun Ruotsi menettää kultansa eikä Suomi suostu vastaanottamaan sitä. Minne kulta joutuu? Ehkä kulta laitetaan takaisin puroihin."

Voisihan siitä myös tehdä hampaita jääkiekkoilijoille. Tai mummoille: bussipysäkillä oli erittäin lyhyt vanha nainen ja ensimmäinen mieleeni juolahtanut ajatus oli, että toi on niin lyhyt että mäkin yltäisin monottamaan sitä naamatauluun. Enkä ole edes pelannut mitään väkivaltaisia videopelejä aikoihin, tai katsellut karate kiddiä.

3 comments:

-X-J said...

Tää on pelkkää uteliaisuutta, mutta onko dj tixa vanha tuttuni, hevospistooli yhtyeen keulamies Timo J
?????

Leena said...

Niin hyvin en tixaa tunne, että tuohon osaisin vastata. Sellainen hauska mies -- ihan hämärät spiikit suomeksi ja sama perään (same behind) in english.

Mikko Moilanen said...

Pelaamalla kulta ansaitaan. KOK tekisi itsestään täydellisen pellen siirtämällä kullan suomelle. Ja jos suomi ottaisi kullan vastaan, niin minä anoisin vapautusta kansalaisuudesta. Tässä tilanteessa kullan voi takavarikoida, mutta ei siirtää seuraavalle.