Sunday, October 30, 2005

Tehokäyttäytymistä ja hyvä päätös

Kuinkahan moni hakee blogistaan copy-paste-menetelmällä tavaraa akateemiseen kirjoitukseen? Mun pitää huomenna palauttaa Silverstonen moraaliekonomian kritiikki.
Samalla olin eilen pistävinäni merkille, ettei Anssin kuukausiliitejuttu tiennyt blogeista joissa pääasiassa tehdään töitä. Hakemiston tutkimus-luokassa meitä on muitakin ja muualla vielä enemmän. Paitsi mainittiinhan siinä ainakin bloggaavat poliitikot.

Pidin paljon siitä, miten liitteessä blogi-ilmiö asettui omaan perspektiiviinsä sen perässä tulleen Espanjan kasvihuoneet-artikkelin rinnalla. Välillä häiritsee paljonkin, miten omia juttuja pitää hetkittäin tärkeinä vaikka maailma hukkuu paskaan. Niitä kasvihuoneita pyöritetään orjatyövoimalla. Sen muuttamiseen ei joku kotiutumistutkimus paljoa auta. Sentään päätin, että kaikki joulukortit ja ne muutamat lahjat hankin tänä vuonna Unicefilta.

3 comments:

Anu said...

Suhteellisuudentaju on rok.

ilkka said...

No täähän nyt on älyttömän mielenkiintoista. Mitä siinä Silverstonessa on kritisoitavaa? Laitatko sä jotain näkyviin tänne, esim.?

heidi said...

No hei Ilkka. Joo laitan, koska meneillään on ilmeisen pitkä ja yksityiskohtiin takertuva Silverstonen ihmeellisen maailman käsittely.

Anu, niin mä uskon.