Friday, September 16, 2005

Korkojen kera


Kun kerran Kasassakin hekumoidaan piikkikorkourheilulle niin miksen sitten minäkin. Olen aina ällistellyt naistoimintasankareita, mm. kissanainen, jotka joutuvat pukeutumaan erittäin seksikkäisiin asuihin jotka eivät suinkaan ole niitä käytännöllisimpiä silloin kun pitää mättää pahiksia lättyyn. Seksikästä asua vastaan minulla ei ole mitään mutta ihan kauhistuttaa kun naissankari hiipii (äänettömästi) jossain viiden tuuman koroissa kohti vaaraa ja tietää, että kohta se saa tapella kymmentä roistoa vastaan. Kunnon bootsit pitäisi olla jalassa silloin! Hyvin näyttää heiltä kuitenkin sujuvan Hollywood-Kung-Fu piikkikoroissakin. Itse juoksin tänään 50 metriä bussiin vaatimattomissa seitsemän sentin koroissa ja näky oli takuulla todella naurettava. Polvet koukussa nakutin pienenpieniä askelia peppu pystyssä. Onneksi en nähnyt itseäni.

Kuvassa muuten on Barbarella (Jane Fonda), yksi lempi sankareistani ja lempi leffoistani. Jotkut feministit ovat tästä leffasta tuohtuneet mutta en ymmärrä miksi. Barbarella pelastaa maailman ja pitää samalla helkkarin hauskaa, hyviä kledjuja unohtamatta.

2 comments:

siguraattori said...

Jos pukeutuvaiset kung-fu-muijat kiinnostaa, niin onhan Cleopatra Jones varmaankin tuttu? Ks esim http://www.blaxploitation.com/m_3_7.html Pikkusen huimaa välillä se vaatevaraston koko ja vaihtojen nopeus, mutta mitä pienistä kunhan vauhtia piisaa :-))

Leena said...

Kyllä Celopatra Jones on hieno! Sinänsä tuo blaxploitaatio-lajityyppi on sen verran hassu, että aiheuttaa mulle lähinnä kikatuksia. mutta tyyliä löytyy.