Saturday, September 24, 2005

Hyvien ihmisten seura

Ei kuulkaas, nyt on kiire. Ensin Habitareen, sitten kaupungille vähän shoppailemaan ja vielä ensi-ilta bileilemään Aleksanterin oopperaan. Tres chic! Eilenkin olin. Ornamon juhlissa Kaapelilla venähti sen verran myöhään, että muotoilu-ihmisten seurueemme horjahti tilataksilla puolilta öin Juttutupaan.
En tiedä miten heille sittemmin kävi.
Erinomaisen hienosti terävääkin terävämmän muistikuvani mukaan käyttäytyivät ja joviaalisti keskustelivat seuraavat verkko-julkaisut: Just sopivasti, Tiramisu&EG, Schizoblog, Raparperiblog, mitvit, Hinkstoona, Alternative arboretum – idealistin mielimaisemia, Aika ja minä, Sedis blog, Pala maailmaani, Visukinttu, Mieto marinadi ja Turisti. Kiitos teille. Noin ovat ihmiset tulleet jo tutuiksi, että esimerkiksi Veeran kanssa ei varmaan vaihdettu sanaakaan, mutta iloisesti vilkuteltiin toki. Raisan kanssakaan ei ehditty jutella, mutta sentään sovittiin, että tehdään vallankumous oliko se nyt ensi viikolla? oo|oon kanssa myös huudettiin politiikkaa, Timon kanssa meta-pohdintaa bloggaajien sosiaalisen vilpittömyyden välittymisestä ja Mikan kanssa oli antoisa keskustelu maisema-arkkitehtuurista.
Ei muotoilijoissa silleen mitään vikaa ja seuralaiseni S Kaapelilla on hieno ihminen, mutta, miten sen nyt sanoisi…bloggaaja voittaa aina? Voisi referoida ja ilakoida pidempäänkin, mutta nyt pitää kirmata.
Ai niin, Leenalle terveisiä.

7 comments:

Leena said...

kiitos.

Veera said...

Joo, tämä juttelun puute jäi minuakin hiukan harmittamaan. Oli mielessä, mutta sitten meitä jo kammettiinkiin ovesta ulos tai jotain. Seuraavan kerran?

Ja Leenalle terveisiä täältä myös.

Leena said...

Voi kiitos terveisistä.

Itseltäni jäi blogimiitti väliin kun deadline paukkuu niskaan pahemman kerran ja sattui jo olemaan krapulakin valmiiksi, nii ei tarvinnut sitäkään tulla sinne hankkimaan ;-(

Raisa said...

Vallankumous ensi viikolla kuulostaa hyvältä. Olemme yhteyksissä.

Anu said...

Hei, mäkin saattaisin liittyä vallankumousrintamaan.

heidi said...

Jee Anu! Laitamme koodatun salasanoman tulemaan jahka tiedämme missä ja milloin.

Anu said...

Voih! Nyt on suunnitelmana että lähettäs jo ens torstaina mökille ja tultas sunnuntaina. Onkohan mulla mitään mahiksia päästä mukaan? Voisin kuvitella, että sunnuntai-iltana, esim, saattaisin jaksaa vielä lähteä liikkeelle, kun oon ensin levänny kolme päivää luonnon helmassa (hihassa? lahkeessa? kauluksessa?).