Wednesday, July 27, 2005

Marjapuuroa päässä

Ettei jäisi ihan viimetinkaan viritin fillarin kuntoon syksyn jäljiltä ja tein kesän ensimmäisen kierroksen parin kaverin kautta. Haasteita tuli vain kun reitin varrelle oli ilmestynyt valtava toimistokompleksi. hmmm... sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa, sitä ei voi kiertää...


Hattusarjani sai jatkoa, eilen ystävä M. antoi lahjaksi aivan mielettömän pinkin nirunarustetsonin! Mystisen kosmisuuden tavoin hatun ajatus oli olemassa jo aikaisemmin. Toukokuussa hänen kanssaan hengailtiin Calgaryn lentokentällä ja sovittelin yhtä vaaleanpunaista stetsonia mutta se jäi hankkimatta. Maanantaina tuli puhetta toisen M:n kanssa erään rokkitähden pinkistä stetsonista ja eilen ennen tämä hatun saamista ehdin katua että se yksi jäi sinne Calgaryyn. Mitä ilmeisemmin siis kohtalooni keskeisesti liittyy vaalean punainen hattu.

Jollei tämä päässä ala flaksi käymään niin sitten ei millään.

12 comments:

a said...

Darling, I'd have you anytime.

Leena said...

Kiusaat vaan :D

Schizo-Janne said...

WOW!! Siis toi päässä käy aivan varmasti flaksi. Tai sitten sä olet sattunut keskelle sokeiden makua vailla olevien idioottien kokoontumisajoja. Eikös sillä Michael Monroella ollut sellainen pinkki stetsoni.

Kunnon kajalit silmien ympärille ja tiukat farkut. Onnistuminen ei ole enää ulkoasusta kiinni ... You Rock My World ... Again.

Leena said...

taisi olla Mikella sellainen juu, mutta hän ei ollut kyseessä..

kyllä on vielä pakko päästä tänä kesänä bilettämään ja testaamaan stetsonin voima.

Schizo-Janne said...

Mä voin tulla sitten kameran kanssa mukaan :-)

Leena said...

"Iso objektiivi" tästä enää puuttuukin.

M said...

Arvaa kenellä on turkoosi stetsoni, tämän kesän hankintoja sekin. Lähetäänkö yhessä baanalle?

-Misu

Leena said...

Jumankekka! Pistetään vaan hattujengi kasaan ja oikopäätä baanalle. Tästähän alkaa vielä uusi trendi, kohta kaikilla on stetson.

Timo Riitamaa said...

Ooh!

Mutta hei, ensi viikosta lähtien mullakin on yksi iso objektiivi!

Schizo-Janne said...

Tehän voitte perustaa "Stetson-pimut radalla" blogin, jossa kerrotte estottomasti kaikesta siitä mitä olette stetsoni päässä tehneet ... Voittaa välittömästi vuonna 2006 Vuoden 2005 Kinkyin blogi Kuukkelin.

Leena said...

Jos lupaat että kuukkeliin tulee kinky-kategoria, niin kyllä nousee stetsoni-blogi pystyyn.

Schizo-Janne said...

Leena hyvä,

Kaikki on vain järjestelykysymyksiä. Te pistätte Stetsoni blogin pystyy, niin mä neuvottelen KInky-kategorian ja pystin teille. Jos muu ei auta, niin soitan Luigille ja Vitolle. Sen jälkeen kaikki etenee omalla painollaan.