Monday, July 25, 2005

Kesäkeila

Kesäsinkun tuntomerkki: todella omituiset rusketusraidat. Minä ainakin olen saanut mukavan kokoelman hupaisia länttejä kun ei ole ollut selän rasvaajaa uimarannalla. Ne kohdat selästä joihin omat sormet eivät yllä laittamaan aurinkovoidetta ovat hauskasti ruskettuneet. Sormenjälkiä selässä. Omia ovat juu. No nyt ei enää tarvi sitäkään murehtia kun säät viileni. Joillain sentään menee paremmin, varatuilla ystävillä kävisi flaksi vaikka kuinka ja yhden mutsikin pokasi kolmekymppisen jampan ja pitää villisti hauskaa lomallaan. Eiku tosi kivaa mullakin on joskaan ei williä. Jos tästä vaikka lähtisi leffaan...

You scored as Gail.

What Sin City Character are You?
created with QuizFarm.com

6 comments:

Schizo-Janne said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Schizo-Janne said...

No, olisit soittanut mulle, niin olisin tullut rasvaamaan selän. Heh heh ... Itse asiassa itsekin olen tyytyväinen ilmojen viilenemiseen. Jos vaikka nyt jäisi aikaa lukea niitä kirjoja, käydä näyttelyissä ja sen sellaista. Ei tarvitse metsästää jätti-objektiivilla varustetulla kamerallani salakuvia Leenasta bikineissä.

Leena said...

Herrasmiehet tarjoutuu omatoimisesti sellaisiin puuhhiin, ettei pyydellä tarvitse!
;-p

Leena said...

tai no.. emmä tiä onko sellaiset herrasmiehiä..

Leena said...

(mikäköhän toi removerd viesti on... taisi mennä vaan tsydeemit sekaisin kun virittelin tota postausta. sori!)

Schizo-Janne said...

Jotain sähellystä tapahtui ensimmäisen kommentin aikana. Ja mitä siihen selän rasvaamiseen tulee, niin jätti-objektiivilla varustetun kameran kanssa ei ole välttämättä hyvä lähestyä neitosia. Tai sitten on. En tiedä. En ehtinyt lomalla kokeilemaan. Mutta jospa vielä tulee hellepäiviä, niin voin vaikka testatakin tuota lähestymistapaa ... tai sitten en.