Salaliitto! Minua on huijattu! (Äiti perkele!)
Juusto kuuluu lähes päivittäiseen ruokavaliooni koska juusto on hyvää ja hallitsen sen verran keittiötaitoja että kykenen vaivattomasti höyläämän juustoviipaleen tai tekemään juustoraastetta.
Diggailen arkikäytössä ihan perusjuustoista kuten Emmentalista. Mustaleimainen on kivan terävää silloin tällöin mutta keskimäärin kaipaisin jotain yhtä astetta miedompaa. Ongelma on että suurin osa kulmakaupassa myytävistä juustoista on mietoa ja mautonta ja ponnetonta. Olenkin päätynyt usein miten ostamaan sinileimaemmentalia aamuisen paahtoleipäni päälle luullen että se on lähinnä voimakkainta ennen mustaleimaa, ja siis että kynnys tavisjuustojen ja vahvemman välillä on vaan todella valtava. Nyt selvisikin että itse asiassa, vastoin aiempaa tietoani, punaleimainen onkin vahvempaa kuin sinileimainen.
Olen syönyt väärää juustoa kaikki nämä vuodet.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment