Wednesday, April 26, 2006

WoW verilöyly

Itsekin olen jokunen vuosi sitten törmännyt tapaukseen jossa verkkoyhteisön jäsen kuolee oikeassa elämässä. Tällainen on aina hieman hämmentävää vainajan virtuaaliystäville, jotka ovet tunteet vain joidenkin puolin representaation tai pelihahmon. Mutta virtuaalihautajaisia pidetään siinä missä virtuaalihäitäkin.

World of Warcraftissä joku kuoli (irl) ja hänen verkkoystävänsä päättivät pitää pelissä muistotilaisuuden, kulkueen, johon kaikki saapuivat aseettomina, mitä hautajaisille sopivana pidettiin. Kaunis ajatus ja ele. Kunnes paikalle ryntää joukko muita pelaajia ja tappaa koko hautajaissaaton siihen paikkaan.

[Ihan sairasta ja hillittömän hauskaa. tai siis mä nauroin ihan vääränä kun kuulin tän, kaikki ei kuitenkaan reagoineet samalla tavalla.]

Googlevideo verilöylystä

7 comments:

Anonymous said...

Heh. Laajennetulle muistotilaisuudelle tarvetta.

Aika surkea tosin niille, jotka kyynelsilmin tulivat toveriaan suremaan.

Hupaisaa silti. Ei voi mitään.

Mikko Moilanen said...

Erinomaista roolipelaamista.

A.G. said...

Jokaisen pitäisi tietää ettei IC-tapahtumia voi yrittää PvP-servereillä, ei siitä tule kuin kaaosta ja itkua.
That said, en ollut yllättynyt huomatessani että idiootteina tässäkin tapauksessa toimi allianssi.

Vahinko ettei videon teksteistä saa mitään selvää.

Leena said...

videosta saattaa löytyä googlaamalla parempiakin versioita

'world of warcraft massacre' tms.haulla

opilas said...

Kyllä mauton massamurha aina päivän pelastaa.
Scatman-vainaa tuossa videossa vielä tavallaan löi kirsikan kakkuun.

Kriisi said...

Yleensä tää tällainen surijajoukkoporukka on mentaliteetiltaan sitä osastoa, jotka valittaa jos jengi ei roolipelaa kunnolla. Mutta sitten valittavat, jos niille itse tulee pahasti nenuun siitä, että tekevät jotain roolipelin kannalta täysin idioottimaista (kuten kuljeskelvat ilman aseita ilman että ovat pitäneet huolta tilaisuuden turvallisuudesta muilla keinoin).. Nauran kippurassa!!!!

Leena said...

Varmaankin näihin pelaajin pätee samat piirteet mitä on joskus tutkittu tv-draaman katsojissa (esim. Dallas): osa ottaa fiktio maailman säännöt omakseen ja arvoi tuotetta viihteenä, ja maailmana omine lainalaisuuksineen. Osa odottaa fiktiohahmoilta samaa käytöstä ja moraalia kuin oikeassakin maailmassa oikeilta ihmisiltä.