Sunday, April 09, 2006

Banzai!

Ostin lauantaina hulliksilta Bonsain, ja nyt olen epätoivoisesti yrittänyt löytää Xena-actionnukkeani siihen rehun siimekseen sitä vartioimaan. Tämän haircut-kliimaksin kirjaan ylös voidakseni sitten myöhemmin päivämäärästä tarkistaa kuinka pitkään sain tämänkertaisen viherkasvin pidettyä elossa. Pitäähän sitä aina kerran viidessä vuodessa edes vähän yrittää.

6 comments:

ainailona said...

Tiedän tunteen! Joskus voi päästä ihan hyviinkin tuloksiin tekohengityksessä;)

Anu said...

Et sitten haastavampaa viherkaveria keksinyt ku Bonsain. Meil on yks; mä olen aika hyvä kasvien kanssa mut se pikku puu ei tahdo pärjätä, kun sitä pitäis kastella oikeestaan joka päivä ja suihkutella alituiseen. Mun taktiikka on aina ollut, että totutan kasvit harvaan kasteluun, mut tää ei sopeudu vaan tiputtaa lehtiä.

Tietysti Bonsaita on erilaisia, sun puulla voi olla eri hoito-ohjeet.

Leena said...

Kyllä tätäkin pitäisi sumutella mutta ei mulla edes ole sellaista suihkupulloa. Pitäisiköhän ottaa se aamuisin suihkuun mukaan?

Anu said...

Ota, veikkonen, ota. Ne tykkäävät kyllä oikeastakin suihkusta, jos sitä annostellaan hellävaroen. Pölyt pyyhkiintyy samalla, toisin ku suihkupullolla suihkutellessa.

Niitä sumupulloja kyllä myydään joka tiimarissa ja supermarketissa.

Kappas, mun hoivavaistot näköjään heräsivät heti kun joku alkoi puhua kasveista :) Omista on vieläkin mullat ja ruukut vaihtamatta kun on niin hoppu selviytyä kunnialla kaikista töistä. Meni viikonloppukin hommissa, mikä nykyään on sentään poikkeuksellista.

Anonymous said...

Oih ja voih! Bonsait on niin herkkiä. Juuri tapoin yhden ja toinen menossa. Muista tyttönen kastella sitä rehua.
Onnea!

Leena said...

Kiitos anonyymi. Yritän kaikkeni!