Sunday, April 09, 2006

Ilmoitusluonteinen kysymys

Nythän on tosiaan niin, että mulla ei ole sen paremmin aikaa kuin juuri kiinnostustakaan päivitellä maailman asioita typoon. Bannereita on kiva tehdä aina silloin tällöin mutta mitään kivaa sanottavaa ei ole ollut viikko- tai vuosikausiin. Villi arvaus, että moraalitalouden yksityiskohtaiset viilailut eivät edusta kenenkään mielestä laadukasta sisältöä.

Mulle sopisi paremmin ottaa pieni teemallinen spurtti silloin tällöin ja antaa muuten typon pölyyntyä rauhassa. Mitä sanoo Leena? Satunnainen lukijakin saa tietenkin kommentoida, menisikö sisäpiirivitsin vienti liian pitkälle. Tai jotain.

5 comments:

Leena said...

heh, mua ihan kyllä kiinnostaa moraalitalouden kommervenkit - mistäs muualta mä niitä oppisin.

Mutta, bloggaamaan ei tarvitse itseään kenenkään pakottaa, patistella, tai tahtia määrätä. Silloin kun ei ole fiilistä, voipi olla bloggamattakin. mitään sen kummempaa lopettamis- tai taukopäätöstä ei mielestäni tarvitse tehdä. Katsellaan kuinka käy.

Anu said...

Jaa, musta Heidillä on ihan kiintoisa ehdotus; taukoa aina kunnes toisin päätetään. Että ottaisitte silloin tällöin spurtteja jostain aiheesta. Voisi olla oikein hauskaa. Taukojen aikana minä kyllä jäisin klikkailemaan tota virkistys-nappulaa, mutta ehkä mä selviäisin.

Mulla monet lopettamis- ja taukopäätökset selkiyttävät kummasti elämää. Mut meit on monex.

Itse taas olen miettinyt bloggaamisen aloittamista, mut en tiedä vielä.

Räntää. Halvattu. Piti pyöräillä kaupungille ja nyt mul on jalassa kengät jotka menevät varmaan pilalle vettyessään.

heidi said...

Anu, vaihdetaanx?

Zepa said...

Mä ainakin luen niin kauan kuin tänne kirjoittaa yksikin Typy. Ni!

Leena said...

Z, suhun voi aina luottaa :)