Tuesday, April 04, 2006

Haa, sitaattiskapa!

Minä nokitan:
“It teaches us that we shall escape from the ritual either/or choice between objectivism and subjectivism in which the social sciences have so far allowed themselves to be trapped only if we are prepared to inquire into the mode of production and functioning of the practical mastery which makes possible both an objectively intelligible practice and also an objectively enchanted experience of that practice; more precisely, that we shall do so only if we subordinate all operations of scientific practice to a theory of practice and of practical knowledge (which has nothing to do with phenomenological reconstitution of lived experience), and inseparably from this, to a theory of the theoretical and social conditions of the possibility of objective apprehension – and thereby to a theory of the limits of this mode of knowledge.”

Erityisen mieltäkiinnittävää on, että Bourdieun harmillisen tyypillinen tyylinäyte on täsmälleen yhden virkkeen mittainen.

5 comments:

Anu said...

Terveisiä saapasmaasta. Siellä oli uskomattoman kaunista typografiaa. Kaikkialla. Tageista lähtien.

Tää teidän uusin banneri on muuten myös kunnostautunut sillä saralla. Muutenkin se on tosi hieno. Ihana. Kuten ton sanan selitys.

Mutta lainausta en jaksanut lukea.

heidi said...

Moi! Mä jo mietinkin, että etkö jo ole kohta takaisin täällä. Otitko valokuvia? M soitti eilen Firenzestä ja valitti kun on varjossakin +15 =D. Lupasin laittaa sille viestiä, heti kun täällä loppuu räntäsade.

Kiitos kiitoksista. Sääli, missasit (kait?) meidän spektaakkelinomaisen aprillipäivän. Mä olin Artsu (koska Sam Vanni on niin tajuttoman komea mies) ja Leena oli Dissain, koska se osaa muotoiludiskurssia. Mä osaan vaan ranskalaisia älypäitä. Helppo sanoa, koska ei sitä lainausta enempää kukaan mukaan jaksa lukea.
Nähdään pian!

Anu said...

Yhdellä tosi varakkaitten kukkulalla Bolognassa oli semmonen hillitön rautaportein suljettu kartano, jonka asukkaista yksi oli nimeltään S. Vanni.

Btw.

heidi said...

Aaaa, Sio Vanni? Kyllähän me kaikki siovanni tiedetään - varmaan kuuluisin italialinen heti veljesten Ilpo ja Marco Polon jälkeen.

Äääh. Jos et sattunut huomaamaan, niin il popolo on sikäläinen lehtikioski. Mut joo, hauska yhteensattuma, se Vanni siellä. Me ollaan synkassa.

Anu said...

:D