Monday, September 27, 2004

Raakkausta

Skitso nurisee fläsyilevästä vaaliehdokkaasta. Olen saamaa mieltä siitä, että kannattaisi pysytellä hötömölössä. Tärkeämpää kuitenkin on se, että on saanut edes jonkilaiset sivut aikaiseksi.

Helsingissä on aika pirun monta ehdokasta joten en mitenkään voi tietää mitä tyyppejä ne oikeesti on. Valintaprosessini on raaka ja suoraviivainen karsintaprosessi. Etsin henkilöt jotka ovat tietystä puolueesta, naisia ja ikäskaalan nuoremmasta päästä. Tämänkin jälkeen jää aika monta ehdokasta tyrkylle. Niihin joilla on vaalisivut tutustun paremmin, ja sen perusteella päätän ketä äänestän. Eli jos ehdokkaalla ei ole veppisivuja joissa hän kertoo vaaliteemoistaan ja itsestään, ääntä ei tipu, sillä todennäköisyys, että törmäämme kadulla ja alamme jutella ja synkkaamme on aika pieni. Sori vaan.

(Sopii älähtää metodistani, joku hyvä voi jäädä pois laskuista koska on esim. mies, mutta tällä tyylillälini olen aina onnistunut löytämään kiinnostavan, lupaavan, älykkäänoloisen tyypin.)

Suurista mediataloista maikkari sai ensimmäisenä vaalikoneensa nettiin, mutta vasta murto-osa ehdokkaista on sen täyttänyt. Paha stiblu, joku voi tehdä päätöksensä jo tänään. Tutkimusten mukaan järkyttävän suuri määrä äänestäjistä äänestää suoraan sitä tyyppiä jonka vaalikone tarjoaa.

No comments: