Thursday, October 19, 2006

Ritari Leena

Tänään pohdimme (palkallisena virka-aikana, totta kai) huomisen ylöspanoa. Tai siis muut pohtivat, mulla on selkeä plääni (kts. kuva), mutta asiantuntemustani vaatemuodin eroottisen käytettävyyden osalta käytettiin antaumuksella hyväksi. Ah!
Ihan sinne teille lukijoillekin asti voin paljastaa että eroottisesti käytettävimmästä päästä vaatekappaleita ovat sukkanauhaliivit. Sukkanauhaliivien vastakohtana voidaan mainita ns. stay-up sukat, jotka siis ovat erittäin huonosti eroottisesti käytettäviä. Tämä johtuu siitä, että yksittäinen stay-up sukka uhmaa painovoimaa silikonin avulla ja silikoni puolestaan menettää tarttumapintansa sikäli kun vehje päästetään kuivumaan, esimerkiksi pesun jälkeisessä euforisessa epähuomiossa.
Vai onko kenties keksitty jotain epäeroottisempaa kuin briljantti tutkijamme klenkkaamassa reisi olkapäällä puoli kilometriä ja 9 kerrosta diagonaalissa työpaikan poikki kellarin kahvilaan siinä toivossa että tapaisi edes yhden kainon ritarin joka pelastaa neidon hädässä ja hakee minimarketista sukkahousut? Hmph.

9 comments:

Anonymous said...

Apus verkkosukkahousut! Käytettävää, mutta ehdottoman epäeroottista.

Kuten sukkahousut ylipäätänsä.

Karde said...

Itse en käytä stay-upeja, liivejä enkä verkkosukkahousuja (tai ainakaan en myönnä, nyt, vielä), mutta mä en oikein ymmärtänyt tota Heidin pointtia. Siis minne pitäis klenkata? Miks?

Ja mitä mun pitää sitten panna huomenna päälle?

Leena said...

Kari, oisko joku unikko-kravatti poikaa?
Ja jotain muutakin ehkä jos on kylmä sää.

Lisäisin itsestäni (otsikossa), että paitsi että olen ritari olen myös herrasmies ja mielelläni pelastan neitoja sukkahousukatastrofeista ynnä muusta tuhosta joka heikentää eroottista käytettävyyttä.

Raisa said...

Kravattineuvo on hyvä. Lisäksi siistit kengät, ne ovat aina miehelle tärkeät. Eikä muusta niin väliä. Sääolosuhteetkin ovat tyylitietoiselle nuorellemiehelle sivuseikka.

Olinkin juuri kysymässä että mikä ritari Leena on? Eroottisen käytettävyyden ritari? Onneksi selvisi tämäkin.

Leena said...

No, onhan jonkin kerran kehuttu, että minulla on ominaisuuksia joiden eroottinen käytettävyys on aivan huippuluokkaa. krhm.


Tämän lisäksi minut on vihitty jo useita vuosia sitten 'knighthood of illusions' -ritarikuntaan mistä minulla on todisteena muovinen kristallipallo.

Karde said...

Minulla on kyllä unikkoallergia, siis tolleen designillisesti. Ja niin pitkiä kravatteja ei Helsingissä myydäkään, että riittäisivät, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Otan kuitenkin neuvoistanne vaarin.

dallis said...

Repesin postaukseen ja oivaan kuvaan. Btw. Luulenpa muuten että meitä "unikkoallergia":sta kärsiviä on useampiakin.

Leena said...

Tässä diskurissa on nyt unohtunut korostaa ekplisiittisen käyttökontekstin merkitystä, eli sitä nimenomaista (naisen) säärtä johon objekti sijoitetaan. Sääret kun ovat niin kovin eripituisia ja paksuisia, että samankaltaisen sukka-asian estettinen vaikutelma vaihtelee runsaasti skaalalla yäkistä eroottiseen ihan siitäkin riippuen kenen jalkaan ne rysäpöksyt on ujutettu. Yhden ihanan eroottiset sukkanauhaliivit on toisen antikliimaksi.

Anonymous said...

Kutsumalla sukkajuttuja rysäpöksyiksi pilasit kaikki mahdolliset eroottiset konnotaatiot mitä niillä ikinä mielessäni oli. Sama siis laittaa kalsarit... :)

terveisin Anonyymi