Thursday, October 19, 2006

Ritari Leena

Tänään pohdimme (palkallisena virka-aikana, totta kai) huomisen ylöspanoa. Tai siis muut pohtivat, mulla on selkeä plääni (kts. kuva), mutta asiantuntemustani vaatemuodin eroottisen käytettävyyden osalta käytettiin antaumuksella hyväksi. Ah!
Ihan sinne teille lukijoillekin asti voin paljastaa että eroottisesti käytettävimmästä päästä vaatekappaleita ovat sukkanauhaliivit. Sukkanauhaliivien vastakohtana voidaan mainita ns. stay-up sukat, jotka siis ovat erittäin huonosti eroottisesti käytettäviä. Tämä johtuu siitä, että yksittäinen stay-up sukka uhmaa painovoimaa silikonin avulla ja silikoni puolestaan menettää tarttumapintansa sikäli kun vehje päästetään kuivumaan, esimerkiksi pesun jälkeisessä euforisessa epähuomiossa.
Vai onko kenties keksitty jotain epäeroottisempaa kuin briljantti tutkijamme klenkkaamassa reisi olkapäällä puoli kilometriä ja 9 kerrosta diagonaalissa työpaikan poikki kellarin kahvilaan siinä toivossa että tapaisi edes yhden kainon ritarin joka pelastaa neidon hädässä ja hakee minimarketista sukkahousut? Hmph.

11 comments:

Veera said...

Apus verkkosukkahousut! Käytettävää, mutta ehdottoman epäeroottista.

Kuten sukkahousut ylipäätänsä.

Kari Haakana said...

Itse en käytä stay-upeja, liivejä enkä verkkosukkahousuja (tai ainakaan en myönnä, nyt, vielä), mutta mä en oikein ymmärtänyt tota Heidin pointtia. Siis minne pitäis klenkata? Miks?

Ja mitä mun pitää sitten panna huomenna päälle?

Leena said...

Kari, oisko joku unikko-kravatti poikaa?
Ja jotain muutakin ehkä jos on kylmä sää.

Lisäisin itsestäni (otsikossa), että paitsi että olen ritari olen myös herrasmies ja mielelläni pelastan neitoja sukkahousukatastrofeista ynnä muusta tuhosta joka heikentää eroottista käytettävyyttä.

Raisa said...

Kravattineuvo on hyvä. Lisäksi siistit kengät, ne ovat aina miehelle tärkeät. Eikä muusta niin väliä. Sääolosuhteetkin ovat tyylitietoiselle nuorellemiehelle sivuseikka.

Olinkin juuri kysymässä että mikä ritari Leena on? Eroottisen käytettävyyden ritari? Onneksi selvisi tämäkin.

Leena said...

No, onhan jonkin kerran kehuttu, että minulla on ominaisuuksia joiden eroottinen käytettävyys on aivan huippuluokkaa. krhm.


Tämän lisäksi minut on vihitty jo useita vuosia sitten 'knighthood of illusions' -ritarikuntaan mistä minulla on todisteena muovinen kristallipallo.

Kari Haakana said...

Minulla on kyllä unikkoallergia, siis tolleen designillisesti. Ja niin pitkiä kravatteja ei Helsingissä myydäkään, että riittäisivät, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Otan kuitenkin neuvoistanne vaarin.

Jazz said...

Sukkanauhaliiveillä on vain muutama hyvinkin epämiellyttävä ominaisuus.
a) Ne ovat yleensä kukkapitsisomisteisia. Tämä sinällään on jo ikävää, mutta kohdan b kanssa vieläkin epäilyttävämpää.
b) Kukkapitsisomisteet näkyvät tyköistuvan hameen alta ikävinä möykkyinä. Tämä on paljon isompi turn off kuin ne ainaiset pikkuhousujen reunat, jotka näkyvät kun on unohdettu koordinoida alushousut päälle tulevien vaatteiden kanssa yhteensopiviksi.
c) niiden riisuttavuus on heikko. Stayuppien kanssa riittää hameen nosto ja alushousujen alas riuhtaisu. Sukkanauhaliivien kanssa pitää nostaa hame, näprätä vähän sen sukan kannattajan kanssa, ottaa sukka pois, toistaa toiselle jalalle, laskea alushousut.

Kohdalle c vaihtoehtoisia toimintamalleja toki löytyy. Kuten me kaikki pornoelokuvista tiedämme, alushousuthan voi pukea sukkanauhaliivien päälle! Itse kuitenkin kannatan hieman suorasukaisempaa toimintaa, jossa vain siirretään alushousut syrjään poistamatta niitä lainkaan jalasta.

tarralappuja.blogspot.com said...

Repesin postaukseen ja oivaan kuvaan. Btw. Luulenpa muuten että meitä "unikkoallergia":sta kärsiviä on useampiakin.

Leena said...

Tässä diskurissa on nyt unohtunut korostaa ekplisiittisen käyttökontekstin merkitystä, eli sitä nimenomaista (naisen) säärtä johon objekti sijoitetaan. Sääret kun ovat niin kovin eripituisia ja paksuisia, että samankaltaisen sukka-asian estettinen vaikutelma vaihtelee runsaasti skaalalla yäkistä eroottiseen ihan siitäkin riippuen kenen jalkaan ne rysäpöksyt on ujutettu. Yhden ihanan eroottiset sukkanauhaliivit on toisen antikliimaksi.

Anonymous said...

Kutsumalla sukkajuttuja rysäpöksyiksi pilasit kaikki mahdolliset eroottiset konnotaatiot mitä niillä ikinä mielessäni oli. Sama siis laittaa kalsarit... :)

terveisin Anonyymi

Jazz said...

Tiedättekös, luulen että tulevan talven suurin muotivillitys tulee olemaan Black Horse kalsareista irti leikattu puntti, joka vedetään sääriä lämmittämään. Se ei kuitenkaan saa kadota kokonaan hameen alle, jottei kukaan vain erehtyisi luulemaan niitä oikeiksi kalsareiksi!

Vähän samalla tavalla kuin Ville Valo on vetäissyt sen toisen käden suojaksi pelkän hihan...