Monday, October 30, 2006

Musameemi

Mitä musiikkia kuuntelet juuri nyt, tai jos ei nyt soi musa, mitä kuuntelit viimeksi?
Aamummalla kun luin viikkovitosen ekan kerran (via) soi Pink Floydin ikivihreä Wish You Were Here. Nyt soi (ja lujaa) The Clashin live From Here to Eternity, tarkemmin (White Man) In Hammersmith Palais. Joka on sanomallisista biiseistä parhaasta päästä. Vaan vähänkö tulee surku jätkiä. Sanoituksista päätellen ei ole ollut kauhean kivaa olla The Clash. I'm so Worried on myös hyvä biisi mutta se ei ole Clashia vaan Monty Pythonin. Sama kulttuuri, enihau.
Mitä musiikkia ostit viimeksi?
Pari puuttuvaa Led Zeppeliniä.
Mistä musiikista nautit viimeksi livenä?
Nautin? Radiopuhelimista! Voi olla myös edellinen kerta kun oon ollut keikalla. Ainakin jos häiden jne. bändejä ei lasketa. Joo, ainakaan viimeisimpien ei kandee laskea. Onneksi voi aina polttaa ketjussa ja sillä keinoin vältellä hääbändejä.
Mistä musiikista et pidä?
Häämusiikista, häh häh. No ei… enemmän vituttaa paskat saundit kuin sävelet tai tyylilaji sinänsä. Löysä kantri tai mielistelevä jazz on kyllä perkeleestä.
Paljastaako musiikki elämäntyylisi?
Noi ei muodosta helposti genreä jonka mukaan olisi hauska pukeutua ja puhua mutta tietysti jotenkin laajasti ottaen ehkä sittenkin enemmän rock kuin sporttinen klassikko. Ja, joo, ei varsinaisesti ajan hermolla.

2 comments:

Raisa said...

Siiiiiis mitä helvettiä? Radiopuhelinten keikalla? Milloin? Ja miksi minua ei pyydetty mukaan? I barely ask. Olen sentään pogonnut niitä lavalla livenä vuonna 1996. RP on paras pohjoisen bändi. Ensi kerralla vaadin päästä keikkaseuraksi.

Merten said...

Radiopuhelimilta on näemmä tulossa uusi levy ensi vuoden alussa - eiköhän ne silloin ole taas kiertämässä. Meitä on sitten varmaan siellä enemmänkin.