Wednesday, January 18, 2006

Viisi omituista tapaani

Kun kerran Z haastoi niin toki tein parhaani luodakseni oman listani, mutta pari päivää piti ponnekkaasti miettiä, enkä sittenkään keksinyt kuin kolme omituisuutta itsessäni. Olen ihan tavallinen Leena.

1. Avaan saamani kirjepostin, laskut mukaan lukien, harvemmin kuin kerran kuussa, ja sitten koko kasan kerrallaan.
2. AINA kun äiti soittaa menen puhelun jälkeen tupakalle.
3. Juttelen variksille ja harakoille, toisinaan moikkailen västäräkkejä ja varpusiakin.

Vaikeaa tämä on ollut kyllä monelle muullekin meemiin osallistuneelle, suurin osa on listannut omituisuuksien sijaan esimerkiksi silkkaa erikoisuudentavoitteluaan (tanssii alasti täysikuun aikaan ja viskelee samalla askartelemiaan paperimassaesineitä ikkunasta ulos) tai ilmiselviä neurooseja. Ehkä minäkin.

4 comments:

Zepa said...

Jos sä oot tavallinen Leena niin mä olen Jefferson Airplane. Mut hei, tarmokkaasti löydetty kuitenkin kolme! Ei oo helppo miettiä, mikä omista puuhista ois _toisten_ mielestä omituista, ja rajoittaa vielä sellaisiin jotka kehtaa mainita :-)

Leena said...

Joo, kun tulin miettineeksi sitäkin, että esim. perversio on perversio eikä välttämättä olenkaan omituista.

Osku said...

Ai muutkin joutuvat tupakalle kun äiti soittaa. Sama täällä. Viimeksi kun se oli käynyt kylässä, niin vasta kolmannen camelin kohdalla alkoi olo rauhoittua.

(:

Leena said...

huh, joo :(
Ja sen lisäksi että menee hermot, tulee niin paljon motkotusta tupakoimisesta, että viimeistään sen takia alkaa tehdä mieli :)