Friday, January 27, 2006

Sanansäilällä sohijat

Alan luovuttaa ja kallistua sille kannalle, että kaikki vaalit ja muutkin virkarekrytointiprosessit voisi lakkauttaa koska niissä on kysymys vain siitä kuka inttää kovimmin, kysymys ei ole edes väittelytaidosta tai argumentointitaidosta jotka sinänsä saattaisivat edesauttaa kiinnostavien keskustelujen syntymistä silloin kun muistetaan, että punnitaan asioita eikä asioiden puolustajia. Nykyään asiat unohtuu ja keskitytään siihen kumpi kyykyttää sanan käytössä –ei keskustelukumppaninsa – vaan vastustajansa.

Siispä, eiköhän oteta jatkossa ehdokkailta housut pois ja valita suoraan se jolla on pisin penis, hoituisi samalla tuo naisten pakollinen huomioiminen kätevästi pois päiväjärjestyksestä.

3 comments:

timo said...

Hoi-hoi baby I'm your toy!

Vihdoinkin naisenergia joka hoitaisi asiat yllättävän kätevästi ja unohtaisi koko ns segregaation. Minä en pärjäisi kisassa koska se on yllättävän lyhyt :) Mutta ei se mitään.

Parasta tietenkin olisi, että valtakunnan "arvojohdossa" (miten arvojohtaja voi edustaa enemmistöä?) olisi sopiva mies ja sopiva nainen.

Niin sopiva :)

Leena said...

Niin :)

Mua hirvitää kun ihan fiksutkin naiset päästävät suustaan saman tapaista kuin Jäätteenmäki, että 'Suomi on jo niin tasa-arvoinen maa, että täällä nainenkin voi äänestää miestä'. Ensinnäkään ei ole vielä niin tasa-arvoinen, ja toisekseen kun sukupuoli on keskeisesti yksi päätöskriteereistä, niin eikö sekin jo kerro että sillä edelleen on kovasti väliä?

Schizo-Janne said...

Minä kallistuisin enemmänkin sellaiseen vanhaan kunnon kallon muoto mittaukseen vaalien voittajaa valitessa. Siinä saisivat samalla kaikki evoluutioteoreetikot tyydyttää oman "herra-rotu" tarpeensa.