Thursday, January 05, 2006

Mikä ei mahdu korvaan?


Ok, ehkä jonkun prinssi Charlesin korvaan mahtuu norsu, mutta ei mahdu minun korvaani. Onko se nyt oikeesti liian haastava muotoilutehtävä tehdä kuuloke joka mahtuu korvaan ja pysyy korvassa?

6 comments:

Marjut said...

NO NIIN JUST! Barrikadeille!

Leena said...

Tässä jo maalailen banderollia :D

Aleksi said...

Moi

Munkaan kuuloke ei aluksi mahtunut korvaan. Vitutti. Kului pari epämiellyttävää viikkoa. Kuuloke hyppi ulos käytävästä vähän väliä. Tuntui hölmöltä. Sitten yhtäkkiä: adaptaatio. Tapahtui täydellinen sopeutuminen, tekniikan ja miehen kitkaton yhteensulautuminen.

Korva, kuuloke ja minä muodostamme nykyisin voittajatiimin.

Kyllä se siitä, siis. Tsemppiä, sisko.

Leena said...

Oho. Täytyykin vissiin vaan sitten alkaa venyttelemään (sopeuttamaan?) korvaa. Onnea ja menestystä sinulle ja kuulokkeellesi, Aleksi.

Rasmus said...

Älä luovuta. Minun kännykkäni mukana tuli mukana kelvolliset kuulokkeet joissa on vaihdettavat "kortsut" jotka ilahduttivat minua - itselläni kun taas nuo tuppaavat tippumaan ulos kun korva on liian iso, esimerkiksi ipod napit eivät koskaan pysyneet sisällä.

Kolmea kokoa oli paketissa. Näitä kuulokkeita saa kai irrallisinakin kaupasta, Sony:n tekemiä omani ovat.

Ensimmäiset nappikuulokkeet jotka sopivat mun korvaani, ja soivat vielä kaiken lisäksi ihan hyvin.

Peter Elk said...

Osta Sonyn Fontopia-kuulokkeet. Paljon pienemmät ja mukavammat kuin ipodin alkuperäiset ja sulkevat lisäksi taustamelun hyvin pois. Maksaa Amazonilla 25 taalaa, en tiedä mitä Suomessa.