Wednesday, January 18, 2006

Oudot tavat

Z haastoi. Piti miettiä, kun valikoima ei alkujaankaan ole kovin suuri: teen aika vähää määrää asioita. Mikä saattaa olla jopa outoa nykyhektisessä menossa, en tiedä. Muutama ehdokas:
1. Vaihdan vaatteet 4-6 kertaa päivässä.
2. Syön kotona samaa ruokaa viikko- tai kuukausikaupalla, päivittäin ja mielelläni.
3. Ilmakitaraa soitan istualteni.
4. Aloitan päivän melko usein piirtämällä mandalan.
5. Musiikkia kuunnellessa yleensä suunnittelen tyyliinsopivia, ultrasofistikoituneita taidehappeningejä, animaatioita, taitoluistelu-, tanssi- tai muotinäytöksiä.

Loppu meni pinnistelyksi. Varmaan lista olisi kiinnostavampi jos kertoisin minkä teorian tai päähänpinttymän nojalla mikäkin outous on valikoitunut osaksi elämäntapaa mutta antaa olla. Mukaan (kertomaan 5 omituista tapaa) piti haastaa 5: Marjut, Kirjastotäti, Kari Haakana, Raisa ja ts.

3 comments:

Zepa said...

Kiitos osallistumisesta! Musta 1-4 oli, eh, ihan tilauksen mukaisia, mutta vitosta harrastan itsekin, niin että eihän se voi olla omituista... eihän?

Mikko Moilanen said...

Voiks naiset soittaa ilmakitaraa?

Mikko, 6v.

heidi said...

Mikko, naisille niin kovin tyypillinen empatian kyky on mitä parhain edellytys ilmakitaroinnille. Myöskään fysiologia ei aseta esteitä toiminnalle. Ilmakitarointi on siten varsin laajalle levinnyt ja yleinen naisten harrastus. Ymmärtääkseni omasta soitannastani tekee lievästi omituista se, että pääsääntöisesti soitan imaginaarista instrumenttia istualteni.
Ja juu, hyvä Z, kuten sanoin, loppu meni pinnistelyksi. Kalkuloin pitkään koreografioinnin ja säännöllisten pyykinpesupäivien välillä. Päädyin tuohon, koska ymmärtääkseni koreografiointi on hieman harvinaisempaa kuin playback- ja karaoketyyppinen aktiivinen osallistuminen musiikkiteokseen.