Wednesday, November 30, 2005

Prrrrrrr

Villasukat, lammastohvelit, pitkät alushousut, farkut, kashmir-neulepaita, paitapusero, villapaita, villahuivi, lampaannahkatalja.
En ole matkalla Islantiin, vaan huvikseni luetteloin päällä olevat varusteet. Asunto on mukavan viileä eikä abstraktin kirjoittaminen ole järin liikunnallista hommaa. Hrrrr. Taisi olla Leontev, joka viisaasti huomautti siitä, miten tärkeää on, että tutkijalla on jalat lämpiminä.
Tuollaisten juttujen takia en erityisemmin kannata työn määrittelyä henkiseksi tai ruumiilliseksi. Kun riittäisikin pelkkä henki.

4 comments:

Timo Riitamaa said...

Tutkijat ja muusikot tuppaavat olemaan vähäveristä porukkaa.

heidi said...

Jaha? Yläkerrassa sopivasti joku soittaa nokkahuilua, lämpimikseen.

Timo Riitamaa said...

En minä pahalla! Epäilen vain, että runsas aivotyöskentely edellyttää veren keskittymistä pääkoppaan, jonka seurauksena muu ääreisverenkierto jää paitsioon.

Minullahan tällaisia ongelmia ei ole ollut koskaan!

heidi said...

Eihän se paha ollut ollenkaan.
Tänään on onneksi vähän lämpimämpi. Jotain tekemistä varmaan sen kanssa, että ei tuule niin paljon - kämpän ikkunat falskaa aika lailla.

Aaah, eilen abstrakti, tänään artikkelin runko. Aiheena on ei vähempää kuin sosiaalisten representaatioiden kannalta keskeiset "ankkuroivat käytännöt". En ole vielä lukenut Moscovicin omaa selostusta, joten en tiedä miten representaatio pitäisi tässä yhteydessä kääntää suomeksi. Jaettu kuva?