Thursday, May 26, 2005

Kansallispiirteitä

Seuraavassa julmaa ja fasistista ihmisten luokittelua.

Jotkut hullut on väittäneet, että suomessa on maailman kauneimmat naiset. Miehistä en ole kuullut vastaavaa. Konffa-rakastaja on virkistävästi sitä mieltä että suomalaiset eivät ole hyvännäköisiä (tietenkin minua lukuun ottamatta, krhmm). Suomalaiset on lyhyenläntiä, persoonattoman pieninenäisiä ja mitä kaikkea me ollaankaan, siis toisin sanoen, aika rumia.

Tunnenhan minä joitakin hyvinkin kauniitakin suomalaisia (eivätkä ne kaikki edes ole sukua, hrmmh), mutta eipä nämä perusvirtasen piirteet nyt todellakaan ole mieltä ylentäviä. Tosin on suomalainen nainen yleisesti ottaen kauniimpi kuin brittinainen, mutta ei pärjää ruotsalaisille. Suomalainen mies ei taas ole komeampi kuin norjalainen viikinki, mutta hakkaa ehkä nippa nappa.. örr.. en minää tiedä. Pygmit?


5 comments:

Janne Toivoniemi said...

So? Lyhyenläntä, pieni nenäinen ja muutenkin kieroon kasvanut. Ja silti porskutetaan eteenpäin paremmin kuin moni muu ... Elämässä saa kaiken sen, minkä kykenee neuvottelemaan ... vai miten se Sarasvuon opetus menikään. Heh heh ...

Leena said...

joo, kun on kai sitten pakko skarpata jollain muilla osa-alueilla, kun ei pärstä auta ;-)

Janne Toivoniemi said...

On pelattava niillä korteilla, jotka kädessä on eikä niillä, jotka kädessä kuvittelee olevan. Loput onkin sitten pokerinaamasta kiinni ja siinä ei kauneusarvoilla ole suuremmin mitään virkaa ...

Anu Välitalo said...

kerran jollain isolla lentokentällä olimme vaellelleet pari tuntia kirjavassa ihmisvilinässä, kun saavuimme paikkaan, jossa kaikki matkustajat olivat todella lyhytnenäisiä. se näytti hirmu koomiselta. käännyimme matkakumppanini kanssa katsomaan toisiamme, ja toistemme nenännysiä, ja sitten vasta tajusimme että tää on Helsingin lähtöhalli.

Anonymous said...

jep. mul on migreeni. joten se nurmiosta. Anu