Tuesday, May 24, 2005

Airshow

Ja kotona taas. Kylläpä väsyttää mutta yritän olla vielä hetken hereillä, josvaikka pääsisin kiinni suomiaikaan. Lentokoneessa oli paha pettymys kun ehdoton suosikki location based realtime ohjelmani Airshow ei tominutkaan. Sehän on siis se livekartta-animaatio jossa näkyy lentoreitti jossa n. Norjan kokoinen lentokone liikkuu sijainnin mukaan. Väliin leikataan tietoja lentokorkeudesta, lämpötilasta ja kellonajasta. hypnoottista. vangitsevaa.


6 comments:

Earl Grey said...

Juu, niin on vangitsevaa. Jos ei uni tule, on hyvä katsoa mainitsemaasi airshowta. Tarpeeksi kun katsoo ei enää edes malta nukkua.

Ooh, ollaan Ruotsin yläpuolella... Ooh, ollaan kilometri korkeammalla kuin viimeksi....

Kari Haakana said...

Itse olen aina ihmetellyt, että miten ne arpovat ne Airshown ruudulla näkyvät kaupungit. Mitä käsittämättömimpiä Keski-Ruotsin pikkukaupunkeja tai kreikkalaisia Ethethethenissoksia. Pääkaupungit taas puuttuvat usein.

Onko ne näkyvät kaupungit jotain radiomajakoita tai muita merkittäviä navigaatiohyperpoliksia?

Anonymous said...

Minun puolestani saavat vaikka arpoakin. Aikoinaan nimittäin lensin useamman kerran vuodessa Ranskaan poikaystävää katsomaan, ja liikutus oli suuri kun koneen airshowssa näkyikin sitten juuri se pikkukaupunki, jonne oma kulta oli jäänyt...

Leena said...

Airshow on tuhat kertaa parempi kuin yksikään elokuva jonka ne on ikinä keksineet koneessa näyttää.

Kari, olen miettinyt samaa, kaupungit on välillä todella outoja, mutta parempi näin. Oudot kaupungit lisää dramatiikkaa :)

Anu said...

Tervetuloa takaisin, Leena!
Voi, onkohan sulla nyt haikea olo.
Toivottavasti nähdään perjantaina Tuomari Nurmion keikalla.

Leena said...

Kiitos Anu. Ei tässä mitään sen kummempaa haikeutta ilmassa. Tuskin mä mihinkään Tuomarin keikalle tulen mutta tavataan muuten asap...