Friday, March 26, 2004

Illuusioiden kiertokulku blogosysteemissä

Minä taisin saapua sinne juuri kun sinä olit lähtenyt, Leena. Me ei sitten onnistuta tapaamaan F2F :p

Olo on mitä mainioin, sillä lipitin vain Karin tarjoamaa tuoremehua (senväristä kuin Mindyn taustaväri ennen vanhaan). Kiitos Karille (jota juomavalintani, öö, askarrutti).

Selvitin, kuka esitti mitvitiä, ja sanoin teiltäkin terveiset. Kyllä se varmaan oli juuri se tyyppi jota Leena epäilit. Yllätyin, että mitvitiksi oli tekeytynyt niin salskea heppu. Olen aina kuvitellut, että hänen matkijansa ovat lyhyitä ja hieman lihavia.

Heidi, Leena: Illuusioiden rikkoutuminen ei tehnyt läheskään niin kipeää kuin pelätä saattoi. Herää epäilys, rikkoutuivatko ne lainkaan?

Iso-Ä:isin ällistykseni on jo laantunut, mutta eläydynpä siihen vielä toviksi: en olisi uskonut, että rupean puhelemaan puolivieraille ja tapaan monet suosikeistani. Kaiken lisäksi viihdyn. Luulin, että läikähdän ovensuussa takkia käsivarrella kannatellen, spottaan yhden-kaksi pystinsaajaa ja katoan takavasemmalle. Sekin ällistytti, että useimmat ihmiset, joiden kanssa juttelin, sattuivat tuntemaan My Typon. Kun on sijalla 140 ja risat sillä tärkeällä listalla, ei sellaista osaa odottaa.

No comments: