Monday, February 21, 2005

Aspire tulee

Hah! On taas aika monta päivää siitä kun olen päivittänyt. Viime torstain merkintäkin, jossa lyhyesti, mutta niin intensiivisesti summasin päivän mielentilan, tuli julki ihan vahingossa. Olin jo päättänyt olla julkaisemasta, kun ei ollutkaan sanottavaa, mutta unohtanut tekstin makaamaan luonnoksena. Se on niin nerokasta - että myös kaikki draftit menevät julkaisuun, kun joku päivittää. Olen kai ennenkin ihastellut tätä bloggerin ominaisuutta.

Iloinen perhetapahtuma tiedossa: jo tänä iltan kannan kynnyksen yli uuden kannettavan. Oikean marginaalin tilaistoihin ei tule muutosta, pysyn PC:ssa. Uusi on kohtuuhintainen, kiintolevytilaa 2 kertaa enemmän kuin nykyisessäni, muistia nelinkertaisesti, CD- ja POLTTAVA DVD -ASEMA löytyy, toisin kuin nykyisestä sinänsä symppiksestä 6 vuotta vanhasta LifeBookista. Muutaman kymmenen megan kuvien pyörittely näillä asikkalan rattailla on ollut aika vitsikästä puuhaa. Samoin ohjelmien asentaminen ja varmuuskopioiden tekeminen.

Sitten olenkin rutiköyhä. Onneksi sain tänään työtarjouksen, kirja-aineiston suunnittelu ja toteutus lukiolaisten verkkokurssiksi. Duuni on vähän laaja, enkä rakasta verkkosivujen tekemistä enemmän kuin itseäni, mutta ehkä otan sen kun siitä kuitenkin maksetaan paremmin kuin kuvituksista. Tulisipahan tutustuttua uuteen perheenjäseneen perusteellisesti.

No comments: