Monday, December 20, 2004

Heippa UK, kivaa oli!

Mä olen ostanut reippaat 30 kg kirjoja. Niitä pakkailen kahteen laukkuun. K. tuli kylään ilman matkalaukkua ja lähtee tänään iltakoneella ja vie osan kirjoista mukanaan. Hyvä niin, suurkiitos K:lle. Mihinkä sitä muuten ystäviä tarvitsee kuin kirjoja kantamaan?
Nämä viime päivät ovat olleet hysteerisiä. Muutaman kurssikaverin kanssa laukkasin kaupungilla plus tietysti K:n kanssa museoissa ja ratsaamassa kauppoja. Yksi kurssikaveri ryhtyi rakkaudentunnustuksiin asti, mikä oli vähän rasittavaa. En osaa sanoa oliko kyse ihan persoonakohtaisesta kiintymyksestä vai oliko kenties kuullut huhuja vapaamielisistä skandinaaveista. Mielestäni selvisin pakittamisesta kunnialla. Suomihan ei ole Skandinaviaa. Noin muuten harmittaa lähteä nyt, paitsi että mutsi kaipaa lasta kotiin jouluksi.
10 viikkoa opiskelua LSE:ssä oli erittäin pop, mutta sen päälle olisin tarvinnut kuukauden verran aikaa koota ajatuksia ja kerätä materiaalia kirjastossa. Nyt siihen ei jäänyt yhtään aikaa, koska koulun loputtua olen kulkenut kaupungilla. Koulun kestäessä ei huvittanut tehdä juuri mitään muuta ja jotenkin ajattelin että olisi vähän pöllöä jättää kaikki näyttelyt, konsertit ja muut väliin. Lopputulemana kumminkin on, että Lontoo on kivempi asukas-moodissa kuin turisti-moodissa ihmiselle joka ei ole etenemisissään ja päätöksenteoissa erityisen tehokas. Mutta, juu, huomenna on Leenan kanssa treffit stadissa. Jännittää vähän, jos Leenalla on juristi mukana. Neuvottelut kissanhoito-oikeuksista voivat osoittautua hankaliksi.

No comments: