Saturday, May 08, 2004

sankari ja murhaaja

neitoperhonenAaah, olin ystävän mökillä saunomassa ja grillaamassa. Pääsin jo eroon talviturkistakin! Eihän se vesi vielä niin lämmintä ollut, että siihen olisi viitsinyt lutraamaan jäädä, mutta väkisin vedin umpsukkulaan, että voisin retostella niiden kustannuksella jotka eivät vielä juhannuksenakaan järveen uskalla.

Suoritin myös sankarillisen hengenpelastusoperaation. Kuvan neito oli hädässä, pahassa paikassa loukussa mökissä. Sain kuin sainkin sen nostettua siivistä ulos. Siinä se hetken ihmetteli mutta lehahti sitten komeasti lentoon.

No tuli kyllä tehtyä murhakin kun tapahtui yksi kauhea juttu. Iilimato (yäk yäk yäk) nappasi jalkaan kiinni! onneksi se oli vain vauvamato niin se ei ollut aivan totaalisen superiljettävää ja sain sen irti napakalla läpsäytyksellä. Matonen polttohaudattiin elävältä saunan kiukaassa. Olisikohan tämä tapaus pitänyt videoida ja myydä nykytaiteenmuseoon?

Toivottavasti en nyt joudu huonon vitsin takia poikkiteloin Leena Krohnin kanssa, se on niin hyvä kirjailija, ja kaimakin vielä.

No comments: