Sunday, March 07, 2004

naisia ja koneita, outoja

Olen viettänyt samantapaiaista villin rempseetä sinkkuviikonloppua kuin mea. Tosin oma ruokakeitaani parvekkeella on seurausta jääkaapin hajoamisesta eikä todellakaan vaapaaehtoista puuhastelua. (Minulla oli pakastin varmaan vuoden pois päältäkin. tuntuu naurettavalta tuhlata sähköä yhden ranskanperunapussin ja satunnaisen jäätelöpaketin säilyttämiseen.) Seuraavaksi hajosi läppäri; tai niin luulin ja vedin jo vähemmänsympaattisen pikku panikointikohtauksen; onneksi lopulta selvisi että se onkin hiiri joka piiputtaa ja sotkee koko tsydeemin. perkules pirulainen, annan sun nimekses antikristus!

Pääsinhän minä kuitenkin baareissakin piipahtamaan. Oli muuten kuuhulluja liikkeellä ihan kiitettävästi. Taksikuski kertoi heittäneensä neljä inhemoa stadin eli helsingin keskustasta jonnekin espoon perukoille jossa oli jo jumetusti enemmän pakkastakin. No, nämä olivat vain hakeenet koiransa sieltä ja halunneet heti takaisin lähtöpisteeseen. Koira, jotain karvatonta sorttia, oli vaan hytissyt kylmissään ja peloissaan ja vaati kuulemma kovaa suostuttelua saada se kyytiin. Miksi lie piti rakki hakea hesan yöelämään? ehkäpä porukka halusi viedä sen kaivopuistoon kuuta ulvomaan. Muttei koira ulvo ei vaikka miten pyytäisi. se vaan uikuttaa. ui-uiii-uiiii. viluinen piski raukka.

Kuuta ei kai voi syytää siitä, että itse oirehdin tyyliin Obelix joka kauniin Mimosan nähdessään kykenee sanomaan vain WKRSTT. En ole sentään aivan herkimpiä punastelijoita mutta on tämä yksi tyyppi jonka edessä menen aivan sanottomaksi. ensin whuuumm, aivoregressiokiihtyvyys täysille ja sitten naks, puhekyky pois päältä. KWRTSK. Aika hauskaa huomata reagoivansa silleen.


Ei kaikki bloggaajat muutenkaan taida aivan tältä planeetalta olla mutta kiva saada nämäkin tytöt mukaan joukkoon *urjaan. Kävi nimittäin ilmi, että siskokset Opportunity ja Spirit ovat myös bloggaajia. Tervetuloa!


No comments: