Saturday, February 07, 2004

Nautiskeleva, venyttelevä ja myöhäinen huomenta

Kotona. Piirrän taloja ja bloggaan. Kahvi maistuu tänään, mm, pehmeälle.

Työhuoneella tapaa ihmisiä. Tulen sisään, vaihdan tuoreimmat kuulumiset, ohitan tärpätinkäryiset maalauspisteet ja vetäydyn kammiooni. Myöhemmin pidetään taukoa porukalla ja suunnitellaan, että ruvetaan keittämään Rooibossia sumpinsuodatuksen sijaan. Iltapäivällä joku koputtaa ovelle ja tiedustelee, voinko vilkaista lähtiessäni, ettei hänen hitsauspisteellään varmasti ole mitään kytevää.

Luulen, että blogien seuraaminen on osittain korvannut multa puuttuvaa työyhteisöä. Blogithan sijaitsevat mun yhdellä työpisteellä, tietokoneella. Kun teen hommia yksin kotona, linkityn muihin KunKirjoittaviin. Voi olla, että nyt kun mulla on työhuone ja pieni työyhteisö, en enää niin tarvitse blogeja. Mikä ei tietenkään merkitse sitä, ettenkö voisi niistä nautiskella. (Kursivoidun sanan voisi linkittää vaikka Kasaan tai Kevätsipulikukkiin.)

Sitä paitsi, työhuoneella ei ole internettiä. Tämän asiaintilan ajattelin säilyttää. Mutta nyt on lauantai ja olemme lähdössä Kuusisaareen. Kunhan rakas polkee kaupungin läpi hakemaan mua ulos. Pääseekö Anu ulos?

No comments: