Tuesday, December 27, 2005

It's Miller Time!

Joko kasvojentunnistamisteknologiassa on vielä hieman kehittämisen varaa tai sitten minulla on ollut hieman vääristynyt käsitys omasta ulkonäöstäni. Seriously, paljoko rahaa näihin kehitysprojekteihin on jo sysätty? Jos poliisi nappaa turvakamerakuvan minusta kolttosissani ja menee pidättämään Arthur Millerin, niin tulee mieleen, että hillot olisi voinut sijoittaa parempaankin kohteeseen.[myheritage via FfT]


Kuvallahaussa on sentään opittu tunnistamaan horisontti maisemasta. Tällaisella kuvalla voi hakea museon tietokannasta maalauksia joissa on tietyssä suhteessa taivasta ja maata. Kyl meiän kelpaa.

Kyynisestä sävystäni huolimatta minusta on loistavaa että ihminen voi rakentaa raketin ja lentää kuuhun, ja lähettää robotteja kauemmaksikin, mutta ei kykene rakentamaan softaa joka osaa osaisi edes kohtuuhyvin tunnistaa kuvasta ihmiskasvoja tai muutakaan visuaalista materiaalia.

5 comments:

Anonymous said...

Lohduttaako yhtään, että mä sain sekä Michael Schumacherin että Eddie Murphyn?

Joo, niin arvelinkin.

(hillittömiä leluja kyllä on meille nykyajan lapsille)

Leena said...

LoL, lohduttaa, ja sekin että hieman erilaisella kuvalla minussa asuu myös kaunottaret jane fonda, greta garbo, marianne faitful ja bruce willis.

Tuija said...

Ohikiitäväksi hetkeksi sain tunnistuksen Sofia Coppolaksi, mutta kun en heti ottanut sitä talteen, ei tunnistus enää toistunut. Seuraava tunnistus olikin Placido Domingo. Jee jee.

Anonymous said...

Placido... :-DDD Hyvin menee meillä suomitytöillä, uaah!

Leena said...

mitäs me kuuluisat "maailman kauneimmat naiset" :D