Friday, January 07, 2005

Työnhakuun

Nyt jo tuntuu, että pitäisi päästä lomalle. Ehkä se johtuu siitä, että tänään on viimeisimmän bilsankirjan deadline, enkä pystynyt jättämään sitä täysin mielestäni joululoman ajaksi.

Tällä kertaa sain siis sommitella ja piirtää kokonaisia maisemia, en pelkkiä ötököitä tai kaavakuvia. Täytyypä sanoa, että kuvista tuli hyviä, osasta jopa upeita. Tein pieniä tekniikkakokeiluja: piirsin kuvia siveltimellä, toisia sivellinkynällä ja joitakin ohuella teknisellä kynällä. Tekniset ovat professionaalin näköisiä, mutta siveltimellä tehdyt komeimpia. Jäljen vaihtelevuuden ei pitäisi olla ongelma, kaikki on kuitenkin mun näköistä ja samoihin kansiin on joka tapauksessa tulossa eri tekijöiden erityylisiä kuvia.

Niin se loma. Toiveeni saattaa toteutua, mulla ei nimittäin ole töitä tästä eteenpäin. Olen ajatellut, että voisin piirtää animaatiota, joten aion tiedustella, josko joku animaatiofirma tarttis kuvantekijää - vaikka taustakuvien, jos mun kokemus ei toistaiseksi riitä liikkeen piirtämiseen. Sinänsä ei ole väliä mitä teen, kunhan saan piirtää vimmatusti, ja animaatioissahan tuppaa olemaan paljon työtä.

No comments: