Friday, July 02, 2004

Terveisiä mökiltä

Venevaja on edelleen pystyssä. Rastaat tuntuvat olevan hyvin hedelmällisiä tänä kesänä. Niiden pesiä on vesirännissä, halkopinossa, linnunpöntön päällä... Minne vaan astelikin niin joku rastas rääkäisi korvan takaa. Jos ei pidä varaansa ne tekee pesän kumisaapaaseen sillä aikaa kun käy sisällä keittämässä kahvit.

Faija oli hommanut mökille digiboksin sen vanhan akuankan kokoisen telkan kylkeen. Ei niin, että se haluaisi välttämättä tuijottaa jotain hilpanpilppakanavaa lomalla, vaan että siellä ylipäänsä voisi katsella telkkaria. Analogisella versiolla kaikki kanavat tuntuivat lähettävän samaa ohjelmaa ja hyvin abstraktia sellaista. Paitsi silloin kun on telkankatselusää eli sataa vihaisia akkoja, niin ei sillä digiboksillakaan mitään näe.

Tuntuu heiman ökyilyiltä joku digiboksi tuvan nurkassa. Paitsi, että meidän mökki on ainakin viisi kertaa isompi kuin urbaaniyksiöni, se on myös paremmin varusteltu.

Juhannuksena oli puol sukua ympärillä mesoamassa mutta sitten sain olla ihan rauhassa muutaman päivän. Sen kunniaksi sain tietysti flunssan ja makoilin kaiket päivät lukemassa dekkareita ja Tarzaneita... Mikäs diili sen E.R. Burroughsin kanssa muuten oikein on? Kirjailija tuntuu olevan niin kovasti lihaksikkaan mieskauden perään, että.... Lukemisen lisäksi otin myös valokuvia kirjoista, tuossa eka, jatkoa seuraa...

No comments: