Tuesday, March 06, 2007

Sateenkaarinaama

Muutama vuosi sitten oli mukana tekemässä yhtä netin vaalikonetta ja siitä on vielä jäänyt jonkin verran intoa testata nykyisiäkin viritelmiä – onhan näillä 'tutkimusten mukaan' pelottavan suuri vaikutus äänestäjien päätöksenteossa. Kysymys on kuitenkin vain yhdestä pikku-pikku algoritmista ja kourallisesta kysymyksiä.

Eli Iltalehden Naama-vaalikone oli pakko testata – vaikka pärstäkerroin nyt on niitä prioriteetiltaan kaikkein vähäisimpiä juttua joiden perusteella minä ääneni käytän. Tulos on kiinnostava sikäli, että minulla mitä ilmeisemmin on homomiehen naamataulu – ainakin kaksi kolmesta lähimmäksi osuneesta Helsingin vaaripiiriläisestä tunnustautuu sateenkaarenväriseksi.


(Tää kyllä selittää parikin juttua, vaikkakaan ei sitä että miksi en saanut yhtään naisen naamaa tähän???).

6 comments:

Mikko Moilanen said...

Sinäkö tuossa tosiaan olet? Ihmeellistä. Hyvin rakastavan ja sensuellin näköinen, kaunis olet. Nyt minulle tuottaa vaikeuksia kuvitella sinua käärimässä sätkiä. Se ei oikein sovi suomalaisten naisten kuvaan. Olet universaali nainen!

Nämä blogit ovat kyllä siitä hyviä, että voi mennä pitkiäkin aikoja ennen kuin tietää, miltä kirjoittaja näyttää fyysisesti.

Leena said...

Oh!

Olenhan minä kuitenkin useasti kirjoittanut omasta kauneudestani ;-p

Anu said...

Totta, Leena, olet tosi sensuellin näköinen tuossa kuvassa!

Vitsi, mä sain tosta koneesta pelkkiä keskustalaisia naamoja. Mutta mähän olenkin sukua :D

Leena said...

Anu, hupaisaa, varsinainen risti tuokin, tuo keskustanaamaa, hih. Onko tuo naama-kone niin hyvä, että sukujuuretkin pajastuu? Tämähän olisi hyvä kylkiäinen jollekin arvovaltaiselle deitti saitille. Niistä tulee miljonäärejä.

En tota sensuelliutta itse oikein hahmota kun huomaan vain, että ihan kun mulla olisi silmät turvoksissa ja outo varjo taittaa nenän oudon näköiseksi.

Mutta kiva kuulla.

Mikko Moilanen said...

Sensuellisuutta ei voi olla näkemättä. Vahva varjo tekee salaperäiseksi ja vihjaa, että minun kanssa ei leikitä. Silmät ovat hyvin viehättävät, ja kertovat .. . . niin, mitähän ne nyt oikein kertovat???

fake adult said...

Kaunis olet (ja satkan kaariminen on seksikasta, jossei terveellista), ja liikoja ei kannata noista jutuista huolia. Laitoin kerran mun kundikaverin kuvan samantyyppiseen juttuun ('kelta julkkikselta naytat?'), ja tulos oli Ruben Stoddard, musta ja erittain suuri amerikkalainen. Mun kundikaveri: puolta pienempi ja erittain valkoihoinen, joskin kreikkalaista syntyperaa. Ite kuulemma naytin The Rasmuksen rumpalilta mika pelastytti, kun oli kuitenki ulkomaalaiset sivut ja suomalaiseksi tunnistivat.

Kiitos blogista, ja nauruista. Eniten nauratti Taikin paasykoejutut ku mua ei huolittu (kaks kertaa yritin) ja nyt opetan ite (ja jatko-opiskelen) suunnittelua muualla.